2777
2789
عنوان

تو خونه‌ی شما وظیفه‌ی جمع کردن سفره با کیه ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 57 پست
بچه بدنیا آوردی که ازشون کار بکشی؟😳 مظلومتر از ما بچه‌ها خدا نیافریده😢

باید کار یاد بگیرن و سختی بکشن تا ساخته بشن ....من مامانم نمیذاشت یه لیوان آب جابه جا کنم.و باعث شد یه آدم تنبل بار بیام و با سختی و فشار زیاد کار هامو انجام بدم.  الان بعد ده سال زندگی مشترک بهتر شدم و دارم تلاش میکنم ضعف هامو جبران کنم.

در صورتی که اگر همه چیز برام فراهم نبود و به اصطلاح تو پر غو بزرگ نشده بودم الان از نظر اجتماعی فرد دیگری بودم .

من بچه هامو درس خون با تربیت خوب  و سخت کوش بار آوردم.👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کار یاد بگیرن و سختی بکشن تا ساخته بشن ....من مامانم نمیذاشت یه لیوان آب جابه جا کنم.و باعث شد ...

👏🏼👏🏼👏🏼

این تحلیل و  راهکار رو کاملا قبول دارم و دستمریزاد میگم

من هم بعلت ته تغاری بودن، قرار بود لوس و ننر بار بیام، ولی نذاشتم این اتفاق بیفته و کاملا روی پای خودم ایستادم، الان اندازه‌ی ۴ نفر کار میکنم و صدام در نمیاد 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

آورین آورین 👏🏼 👏🏼 ولی اینکه بچه‌ها و همسر تو خونه کمک نکنن خوب نیست

زور منو زحمتش پای اوناس😂😂

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

آورین آورین 👏🏼 👏🏼 ولی اینکه بچه‌ها و همسر تو خونه کمک نکنن خوب نیست

یک کلمه زحمتش برا منه

بچه ها سفره جم کنید😂😂سه سوته جم میشه. 

نشد باباشون 😂😂💃

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

یک کلمه زحمتش برا منهبچه ها سفره جم کنید😂😂سه سوته جم میشه. نشد باباشون 😂😂💃

پس بازم آورین آورین 👏🏼 👏🏼 👏🏼 👏🏼 👏🏼 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

پس بازم آورین آورین 👏🏼 👏🏼 👏🏼 👏🏼 👏🏼

نشد اخرش.. خودتو صدا بزنم حله😂

متیین اکبریاان بیا سفره رو جمع کن😂😂😂

نشد اخرش.. خودتو صدا بزنم حله😂متیین اکبریاان بیا سفره رو جمع کن😂😂😂

متین اکبریان خیلی زرنگ باشه سفره‌ی خودشو جمع کنه😂

متین اکبریان خیلی زرنگ باشه سفره‌ی خودشو جمع کنه😂

بجون خودم.. از این تاپیک.. .تا حالا.. صدات میکنم.. سفره  جم..میشه..

کی جم میکنه..خدا بدونه😂😂😂✌👍. 

بجون خودم.. از این تاپیک.. .تا حالا.. صدات میکنم.. سفره جم..میشه..کی جم میکنه..خدا بدونه😂😂😂✌👍.

روح متین😂

روح متین😂

ای تو روحت👍😂😂

بیا تاپیک اخر... یچی بگو😂