2777
2789
عنوان

یه دختره به بابام زنگ زد بعد گفتش

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره از این پسر بازا بود

اوووم .معلوم بوده از سریش بازیش ..جیندای اعظم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

گفت میخواستم شماره ی جدیدم رو بهش بدم آبجیم حرصی شد گفت تو چند سالته؟ دختره گفت ۱۵ سالمه 

خواهرم گفت لطفا دیگه زنگ نزن اینکارا به سن تو خوب نیست دختر بعد دختره گفتش.......

ادامه داره

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

فکر کردی براشون مهمه؟

نه والله فقط می‌خوان یکی باشه ازش بکنن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یعنی چی مگه ما عنتر توییم?این چه طرز توضیح دادنه

وا یعنی چی

تند تند دارم تایپ میکنم

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

خواهرم جواب داد دختره گفتش دختر خانم دفعه ی قبل یکی دیگه جواب داد اما الان تو چرا گوشیشو برداشتی بعد ...

خوب بجا نقطه چین ادامه میدادی.......

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

دختره گفتش جووووون سیسی واقعا بعد خواهرم گفت آره دیگه زنگ نزن دختره گفت باشه بعد صدای بابای دختره اومد گفت با کی حرف میزنی گرفت دختره رو کتک زد

حالا بنظرتون قضیه چیه؟

دختره ول کن بابام نبود.

وا یعنی چیتند تند دارم تایپ میکنم

قفل کن تاپیکو .برو تو یادداشتهای گوشیت .اونجا کلا بنویس و بعد بیا اینجا باز کن و انتشار بده ‌که حرف نخوری