2777
2789
عزیزم بعضیا هم به خاطر پز دادن نمیگن به خاطر گرونی میگن ،واقعا دیگه پول ارزشی نداره بخصوص که خونه اج ...

بله عزیزم قبول دارم اما الان چیکار میشه کرد

کسی که شب تا صبح جون می‌کنه و تهش ماهی بیست تومن بیشتر نمی‌تونه دربیاره یا باید شل کنه و زندگیش رو بکنه یا باید خودشو بکشه 

خیلی‌ها اگه همین هشتاد میلیون رو بگیرن، سر ماه نصفش رو می‌تونن پس‌انداز کنن، بحث قناعت و کم‌خرجی اینا هم هست

واقعا اگه عموم مردم رو در نظر بگیریم ماهی هشتاد روییایه برای اوضاعی که الان دارن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بله عزیزم قبول دارم اما الان چیکار میشه کردکسی که شب تا صبح جون می‌کنه و تهش ماهی بیست تومن بیشتر نم ...

بستگی به شهر هم داره ،استارتر میگه تو تهران حتی اگه اجازه نشین باشی با ۸۰ میلیون میتونی راحت زندگی کنی ،با بچه و ....ولی حداقل از امروز به بعد دیگه غیر ممکنه 

چی بگم والا وضع اقتصادی اوضاعی شده برا خودش ،من که از دیشب افسرده شدم نمی‌دونم چی می‌خواییم بشیم 😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شهر هم داره ،استارتر میگه تو تهران حتی اگه اجازه نشین باشی با ۸۰ میلیون میتونی راحت زندگی ک ...

راستش تو همین تهران اگه خانواده دو سه نفره باشه میشه، صاحبخونه خوب هم داشته باشی پنج هیچ جلو میفتی

ما خودمون یه خونه اجاره دادیم و من کار می‌کنم، کل درآمد همینه... اجاره رو خیلی پایین‌تر گرفتیم، سخته ولی چه میشه کرد

اگه مستاجر به فرض ماهی هشتاد داشته باشه با اینکه خونه از خودش نیست ولی می‌تونه بهتر از خود ما زندگی کنه 

هعی چی بگم اصلا 

فعلا دارم نتیجه حرص خوردن و استرس‌هامو که زده به جسم رو حل می‌کنم، این مرحله که بگذره منم یه عزاداری حسابی واسه این اوضاع باید برگزار کنم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

راستش تو همین تهران اگه خانواده دو سه نفره باشه میشه، صاحبخونه خوب هم داشته باشی پنج هیچ جلو میفتیما ...

😢😢😢😢 انشالله به زودی همه چی درست بشه 

آره درسته اگه درست برنامه ریزی بشه میشه 

😢😢😢😢 انشالله به زودی همه چی درست بشه آره درسته اگه درست برنامه ریزی بشه میشه

شما هم نگران نباشید، یه کاریش میشه کرد

تا اینجا دووم آوردن خودش معجزه‌ست🤍