2777
2789

داداش من ماهانه بالا ۱۰۰ ملیون خرج میکنه برا زندگیش

اون وقت زنش فقط میشینه گریه میکنه نخوردیم بی پولی

کرایه خونش ماهی ۴۰ ملیون فقط

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

۸۰ اسمش زیاده برو بازار میبینی همچین زیاد هم نیست 

و اینکه سطح زندگی ها متفاوته یکی با ۲۰ تومن خوشبخته یکی با ۸۰ 

اما قبول کنیم هر چقدر کمتر یعنی قناعت بیشتر 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روزي ك شاغل شدم و حقوقم افزايش پيدا ميكرد

فهميدم هر چقد پول داشته باشي مخارجت ب همون اندازست 

يعني هميشه پول كم داري

و بعدم اينكه الان اين عددها زياد شده و ما هنوز تو فاز قديم هست قبلا ٨٠ تومن خيلي زياد بود الان هزينه ها خيلي بالاست 

نميگم كمه ولي عدد و رقمها مث قبل نيست وقتي ميخاي هزينه كني اما ذهنيت ما مث قبل هست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اونا زندگیشون با خودمون فرق داره،، مثلا هفته ای یه بار میرن رستوران لوکس که ده تومن بیشتر میشه،، اما خودمون سالی یکبار میریم یه جای معمولی، و همینطور بقیه چیزها،،، من ارزومه ماهی چهارتومن درامد داشته باشم، اخه نمیرسونه همسرم واقعا

باور نکنکسی که اینجوری حرف میزنه کاملا مشخصه که عقده داره، شرایط جامعه رو خوب می‌دونه و دلش میخواد ب ...

ن دروغ نیست با چشمام دیدم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ن دروغ نیست با چشمام دیدم

بله میدونم هست

اما این حد از شعور که بیای جلوی کسی که لنگ چهل تومنه ناله کنی که وای هشتاد برام کمه و این زندگی رو نمی‌خوام خیلی رو می‌خواد 

اونم تو سایت عمومی

همه مردم ما که رو گنج ننشستن، یه حقوق وزارت کاری و کارمندیه دیگه، همین جوری آدما رو ناامید می‌کنن و باعث میشن حس بدبخت بودن بهشون دست بده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ما حقوق این ماه ۶۰ تومن الان فقط ۱۲ تومن مونده تازه پنجمه 

نفهمیدم چی شد .

چون این ماه مدرسه اضافه شد به مخارج حسابی تیغمون زد .

۸۰ اسمش زیاده برو بازار میبینی همچین زیاد هم نیست و اینکه سطح زندگی ها متفاوته یکی با ۲۰ تومن خوشبخت ...

با ۸۰ تومن میشه توی رفاه زندگی کرد اون وقت خانمه میگفت نمیتونیم بچه دوم بیاریم چون خرجش رو نمیتونیم بدیم میگفت نمیتونیم اجیل خوب بخوریم 😐ولی به نظر من میشه هم خوب خورد هم خوب پوشید

با ۸۰ تومن میشه توی رفاه زندگی کرد اون وقت خانمه میگفت نمیتونیم بچه دوم بیاریم چون خرجش رو نمیتونیم ...

من ۴تا بچه دارم با ۶۰ تومن میشه متوسط زندگی کرد 

البته خونه و ماشین داریم 

چسی ناشتا اینارو زیاد جدی نگیرین میرن پی کارشون

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بله میدونم هستاما این حد از شعور که بیای جلوی کسی که لنگ چهل تومنه ناله کنی که وای هشتاد برام کمه و ...

عزیزم بعضیا هم به خاطر پز دادن نمیگن به خاطر گرونی میگن ،واقعا دیگه پول ارزشی نداره بخصوص که خونه اجاره ای باشی که دیگه واویلاست