2777
2789
عنوان

برخلاف خیلی از کنکوریا

85 بازدید | 13 پست

من خیلیم از نهایی و تاثیر 60% معدل 11 و 12 راضیم

فقط اینکه همه درسای عمومی و بیخود 11 رو امسال نهایی کردن اشتباه بود ولی در کل روال قبل که تاثیر ازمون یک روزه کنکور بیشتر بود رو قبول ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال امتحان نهایی شرکت کردید؟

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

۶ درس یازدهم نیست مگه؟

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

ربطی نداره بزرگش نکنین هرچی باشه مثل کنکور نیستمگرنه من خواهر دارم که کنکور داده پسر عمم و دختر خالم ...

من خودمم کنکور دادم تصحیح امتحان نهایی سلیقه ایه و اصلا عادلانه نیست