2777
2789
عنوان

داداشم ک با نامزدش بود دستش خورد به من زنگ زد حرفاش

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون نامزد قراره همسر برادرتون بشه اینو همیشه بدون همسر اولویته اینم درنظر بگیر داداشت فعلا تو ...

ولی هنوز که همسرش نیست 🙂

بله کاملا درست میگی و قبول دارم 

اما وقتی خودش اینجوری رفتار میکنه قبول داری که حق نداره هیچ جوره توی کارها و زندگی من دخالت کنه؟ 

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

همینه دیگهسعی کن بری دانشگا مستقل شیمن هیچی بلد نبودم الات فولم تو همون ۱۲ جلسه یاد گرفتم

متاسفانه جواب انتخاب رشته هنوز نیومده ولی خب احتمالا امسال دانشگاه قبول نشم 

شاید 🙂ولی اگه الان منم برم با یکی وظیفه اون شخص میشه که به من یاد بده؟

وظیفه هیچکس نیست بهت کمک کنه تلخه ولی باید قبولش کنی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ولی هنوز که همسرش نیست 🙂بله کاملا درست میگی و قبول دارم اما وقتی خودش اینجوری رفتار میکنه قبول داری ...

اره عزیزم فقط پدر و مادر حق دخالت اونم تا حد مجاز تو رفتار فرزندشون دارن برادر از نظر من هیچ حقی نداره

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

میدونم هاا حق داری تا حدودی تو روی صحبتت با داداشته نه عروستون ولی شک نکن الا چون اسم عروس اوردی تو ...

من اصلا کاری به ایشون ندارم 

هنوز هم که هیچ خبری از لحاظ رسمیت نیست 

حتی ی بار هم ندیدیمش و مامان و بابام نمیدونن 🙂

آخی قشنگم ناراحت نباشایشالا ی پارنتر خوب گیرت بیاد همه چی یادت میده

مرسی عزیزدلم، ولی پارتنر نمیخوام 🤍

ان شالله همین امسال ی معجزه بشه برم دانشگاه 

کم کم مستقل بشم با هر سختی که هست