2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وگه صلاحت باشه حدا خودش بهت میده بترس از روزی که خدا نشونت بده چرا بهت نمیداده میکن هیجوقت اصرار نکنین برای داشتن شخص خاصی 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

خدا نکنه درد منو کشیده باشی خدا نکنه عاشق کی شدم؟ کسی که هم اندازه دانشجوهایی که زیر دست من هم هستن ...

😢😢😢

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

۲۷ تابستون امسال همه تلاشمو نکردم بیشترین میزان تلاشمو نشد که نشد تازه متوجه شدم که خیلی چیزا رو از ...

هر آدمی بفهمه وابستهشی ولت میکنه 

منم یکی دوس داشتم

می‌فهمید دوسش دارم کاری نکرد 

منم رهاش کردم چون الکی خودم رو خراب کردم 

ازش  خوشم میاد ولی به جهنم

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

خدا نکنه درد منو کشیده باشی خدا نکنه عاشق کی شدم؟ کسی که هم اندازه دانشجوهایی که زیر دست من هم هستن ...

چیشده البته اگر دوست دارین بگین 

ولی نمیدونم چرا دوست داشتم بشنوم:))

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

منم به همین درد دچارم ...زیبام ..جایگاه اجتماعی خوبی دارم..تحصیلکرده و باهوشم...همه دوسم دارن ..دوست پسرم خیلی باهام خوبه و خیلیم محبتم میکنه.‌.در همه کار ازم مشورت میگیره  چون به درایت من ایمان داره. تو رنج سنی هم هستیم ..بااینکه هر جوره سرتر هستم اما امیدی به رسیدن بهش ندارم ...چراااا؟چون من یه ازدواج ناموفق داشتم وبچه دارم...ومعدود خانواده ای اینو میپذیره...

کاش تو سهم من بودی❤️

بعدش چی ؟؟کل زندگیت میخوای بیفتی دنبال رمال و دعا نویس که طرف که دوستت نداره بمونه به پات ؟!عشق به طرفه مفت نمیاره ته ته بدبختیه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

من کمکت میکنم عزیزم این کامنت رو بخون یه جوری مشکلت حل میشه که نگو سه سال تمام با وضو موندمسه سال تم ...

ولی شوهرم همه اینا رو انجام داد و بهم رسید 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

گلم کاش به صلاح باشه وگرنه مفت نمی ارزه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من بهت میگم ولی خودم انجام دادم طرفو عاشق کردم بعد متوجه شدم ب هیچ عنوان ب صلاحم نبوده و نیست😂🤌🏻ه ...

اسم پدرشو ندونیم چی ؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده