2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا پسرا ارزش ندارن په بسا بعدا خودت پشیمون بشی

من ترجیح میدم واسه پوفقیت و خوشبختی خودم دعا بخونم

تااینکه یه نرو وارد زندگیم کنم که بیاد هزارتا بازی روانی سرم در بیاره 

اسمو فایل خودم و اونو؟تا چند وقت بخونم

دگ هرروز یبار بخون سریعا تاثیراتشو میبینی اینکه کم کم نزدیکت میشه و اینا ولی زمان بره کلا من خودم ۱ونیم الی ۲ ماه خوندم هرروز تا جواب بده ولی خب نباید قطش کنی

اگرم خیلی عجله داری سعی کن اسم پدرشو پیدا کنی اون تاثیرش بیشتر و بهتره 

میتونی ام جمعه ها بعد نماز ظهروعصر ۱۰۰۱ یا وَدود بخونی واسش 

بازم میگم من انجام دادم پشیمون شدم اگر صلاحت باشه خودش جذبت میشه اگ ن خدا نشونت میده چرا قرار تبوده جذبت شه :)

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

من کمکت میکنم عزیزم این کامنت رو بخون یه جوری مشکلت حل میشه که نگو سه سال تمام با وضو موندمسه سال تم ...

چکارکردی باخودت دختر؟

خواهش میکنم اسم کاربری رو تغییر بده انرژی منفی بخودت نده

دیگه خودت رو فدای کسی نکن 😔

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من یه ساله از یه پسر که ندیدمش خوشم اومده اون شرکت داره و لیسانس من هیئت علمی و دکتری هر چقدر میرم ج ...

هر دوتون لول بالا به بههه

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

من یه ساله از یه پسر که ندیدمش خوشم اومده اون شرکت داره و لیسانس من هیئت علمی و دکتری هر چقدر میرم ج ...

بیچاره دلی ک با نگاهی برود، از بی خردی تا ته چاهی برود...  

ظواهر ک ب تبی بتده دخترجان،  تازه زنش هم بشی باید نگران نگاهای زنای دیگه بهش باشی

بیچاره دلی ک با نگاهی برود، از بی خردی تا ته چاهی برود... ظواهر ک ب تبی بتده دخترجان، تازه زنش هم ...

ولی من خودم مدرک عالی دارم شغل عالی دارم موقعیت اجتماعی عالی دارم 

قد و قیافه عالی دارم 

چیزی که فقط از طرف مقابل برام مهمه فقط و فقط این ظاهر لعنتی هست که جز این تو کسی ندیدم

می‌دونم مدرکش خیلی خیلی ازم پایینه ولی من نمیتونم به استادام و همکارام فکر کنم فقط ظاهر مهمه برام 

کجای لول اون بالاس؟ حالا چون یه شرکت جمع و جور از پدرش ارث رسیده شد لول بالا ؟ به خدا هم سطح دانشجوه ...

بله واقعا تدریس کردن و مدرس بودن سطح بالا تره

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

همه چیمو از دست دادم

دوباره میسازی

امروز همکارم ی میلیارد و دویست طلاشو از خونش دزدیدن ، میخواست خونه عوض کنه کلی وان گرفته بود حالا باید قسطای پویایی رو بده ک دیگه ندارتشون

زندگی همینه باید دوباره پاشی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋