2777
2789
عنوان

تو ماشین اهنگو قطع کردم 😑😑

161 بازدید | 19 پست

دیشب با پارتنرم رفته بودیم بیرون رفتنه خودم با مترو رفتم  اومدنه منو با ماشین رسوند 

گفت اهنگ بزار  گذاشتم، بعد عادت دارم تو ماشین صدای اهنگ کمی بلند باشع 

هییی کم میکرد  ب طوری ک اهنگ خیلی ملایم پخش میشد 

گفتم یا قشنگ بزار گوش بدیم یا کلا خاموش کن 

گفت باید صدای اهنگ کم باشه ک من صدای موتور ماشین رو بشنوم و من تعادلم رو از دست میدم هنگام رانندگی 

هیچ من هیی زیاد کردم اون کم کرد 

تهش اهنگو قطع کردم گفتم ولش اصلا اهنگ نمیخواییم همینجوری میریم عصابم ریخت بهم گفتم حالا من هستم پیشت جند دقیقه بزار بلند گوش بدیم بعد منو رسوندی کمش کن طوری میشه؟؟ 😑😐

هیچ با بحث رفتیم خونه جا من بودین چ میکردین؟؟ 

کارم اشتباه بود؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم کارت اشتباه نبوده

فقط پارتنرت پایه نیست

حالا مگه چی میشه یکم بلند باشه و بعد کمش کنه

من بودم ناراحت میشدم ولی اونم دلیل خودشون داشته بالاخره

اونم تعادلش رو از دست میداده 

بعضیا اینطورین صدا بلند باشه نمیتونن رانندگی کنن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نه عزیزم کارت اشتباه نبودهفقط پارتنرت پایه نیستحالا مگه چی میشه یکم بلند باشه و بعد کمش کنه

چیزی نمیشه که

فقط تعادلش بهم میخوره و تصادف میکنه بخاطر آهنگ

چرا زور میگید؟

درک نمیکنید یه سری با صدای بلند واقعا تعادل رو از دست میدن؟

https://t.me/OffShirley

پسرا اعصاب اهنگ با صدای بلندو ندارن

پارتنر من ضبط ماشینش خراب شده بود کلی ذوق میکرد میگف بهتر حوصله نداشتم موقع رانندگی صدا اینا تو سرم باشه😅

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

کارت قشنگ نبوده

منم با صدای بلند عصبی میشم 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چند سالتونه؟؟؟؟؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله کارت اشتباه بوده ، طرف رک بهت میگه صدا بلند باشه تعادلم بهم میخوره نمی تونم رانندگی کنم . شما میگی حالا یه بار بذار بلند باشه . خوب طرف تصادف میکرد که دور از جون میشد بار آخرتون . 😐😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
برا دنده عوض کردن ب صدای موتور گوش مبدن😐

مگه تو شهر میخواه تا دنده چند بره که باید زوم کنه روش بنم کی باید دنده عوض کنه  رانندگی بلد نیستم ولی دور اطرافم هیچوقت چنین چیزی هم ندیدم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐