2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون از همه لحاظ خوب بود ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 71 پست
این ظاهر قضیه ست ایشون در حقیقت بدبین و بددل و شکاک هستن

نه ببین شکاک و بد دل نیست تو بگو یک درصد اصلا 

مشکلش اینه که میگه وقتتو تلف میکنی یا اینکه چمیدونم چرت و پرت تو اینستا زیاده و خوب نیست و از این حرفا 

کلا یک گارد خاصی داره 

خودش چند کا فالوور داشت بااین وجود گفتم چرا خودت داری گفت حله منم پاکش میکنم از اول زندگیمون تا الان پاک کرده ولی من نمیکشممممم

نمیدونم ، واقعا تصمیم سختی هست

من بیشتر تصمیمات زندگیم به خاطر شرایط هست نه انتخابم

یعنی به خاطر شرایط یع سری انتخاب ها رو دارم و داشتم

یکیش همسرم و اخلاقیات

خوبیش بیشتره ولی خوب یه سری چیزها رو مجبوری میپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همیناس..اینستا یوتیوب تردز توییتر 😅😅😅اعصابم خورد میشه برای منی که کل زندگیم توش بودم سخته

پس معتاد بودنت به سوشال مدیا رو دیده که محدودت کرده😂😂

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
به جاش برو باشگاه ورزشی و به خودت برس و لباس های جدید و بهش بگو به خاطر تو این شبکه ها رو حذف کردم ، ...

اون اوکیه بااینا مشکل نداره 😅😅😅

میگم که از همه لحاظ عالیه منتها من ادم بیرون رفتن نیستم بچمونم تازه دنیا اومده زیاد شرایطش نیست کل روز خونه تنهام... سختمه

منم پاک کردماینستاواتتلگرامهمه رو حذف کردم یه نفس راحت کشیدم

من وات ایتا و شاد دارم 

تل از اول نداشتم 

اینستا رو هم پاک کردم 

روانم راحت‌تره بیشتر کتاب صوتی گوش میدم به جای اینستا طاقه بوکاپوکست باکس و شنوتو نصب کردم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اگه خودش هم اینستا نداره و به حرفت گوش میده تو موارد مشابه. شما هم حرفشو قبول کن. اما اگه نه ازونایی که خودشون هر کاری میکنن زنو محدود میکنن این بحثش جداست!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اون اوکیه بااینا مشکل نداره 😅😅😅میگم که از همه لحاظ عالیه منتها من ادم بیرون رفتن نیستم بچمونم تاز ...

با وجود بچه دنبال این چیزایی 

بشین بچه داری کن دختر 

خواهر منم تازه بچه دار شده اینستا قبلا خیلی فعال بود الان وقت گوشی دست گرفتن نداره چه برسه اینستا بره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من وات ایتا و شاد دارم تل از اول نداشتم اینستا رو هم پاک کردم روانم راحت‌تره بیشتر کتاب صوتی گوش مید ...

کار خیلی خوبی کردی ولی من علاقه زیادی به خوندن کتاب دارم.

بیشتر سعی میکنم بخرم تا صوتی یا مجازی بخونم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

کار خیلی خوبی کردی ولی من علاقه زیادی به خوندن کتاب دارم.بیشتر سعی میکنم بخرم تا صوتی یا مجازی بخونم

من صوتی بیشتر دوست دارم 

اون اوکیه بااینا مشکل نداره 😅😅😅میگم که از همه لحاظ عالیه منتها من ادم بیرون رفتن نیستم بچمونم تاز ...

بچه را بزار تو آغوشی برو بگرد،از اول خودتو محدود نکن،دو روز دیگه هوا سرد میشه ،دیگه فقط میشه رستوران رفت.

فضول بودن مرد مهمه اصلا همین نی نی سایتفکر کن شوهرت بهت بگه اجازه نداری بریآدم با بچه اینجوری حرف نم ...

دقیقااااا

شوهرم رفتارش باهام عالیه خب... 

همه جوره هوامو داره به شدت حامی عه و... 

ولی حس میکنم با وجود اینکه اختلاف سنی مونم کمه(۳ سال) یجورایی پدرانه رفتارش

مثلا تو بشقابم یکسره گوشت میزاره میگه بخور ضعیف شدی اینو بخور اینو نخور این برات خوبن اینو نصب نکن و... 

خیلی کمک حاله هااا ولی این رفتاراشهس

خودت پاک کنی فرق داره تا شوهر وادارت کنه و دعوات کنه بگه من اجازه نمیدمآدم خیلی کوچیک میشه

آدم عاقل خودش تصمیم میگیره چه کاری رو انجام بده که شانش حفظ بشه.

مثلا یکی میدونه شوهرش روی یه مسایلی به هر دلیلی حساسه.

بعد بیاد دقیقا همونو سر لجبازی انجام بده.

بعدم با دعوا مجبور بشه پاکش کنه و سرخورده بشه!

اینجوری خوبه؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر