2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون از همه لحاظ خوب بود ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 71 پست

همه اینا که گفتی با خیلی بیشترشو شوهر منم بهم گیر داده و همه اش رو راحت بخاطرش کوتاه اومدم و اصلا سختم نبود 

ارامش اینکه گوش به حرفش بدی خیلی بیشتر 

اینا که گفتی چیزای حیاتی نیست رها کن بزار ارامش به زندگیت برگرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من رسما بخاطر پول ازدواج کردم شوهرمم همه چی داره نمیگم ملیاردر هست اما خب نزدیک بهشه اما در کنارش بد دله دهن بینه و خلاصه اذیتم میکنه 🥲

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

ولی عکس پروفایل اگه مطابق نظرش. پوشش داشته باشی به نظرم مشکلی نداره

بابا من هرجور بزارم گیره

میگه عکس یک حالتی عه که طرف میتونه چمیدونم ساعت ها زل بزنه اون قبح عه میشکنه خوشم نمیاد کسی عکس زنم رو داشته باشه ببینه 

این ظاهر قضیه ست ایشون در حقیقت بدبین و بددل و شکاک هستن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اینها که خیلی مسائل مهمیهبه او مربوط نیستکه دخالت کنه

پروفایل و توییتر و اینستا خیلی مسایل مهمی هستن ؟!!!

خوشبحالت چه مسایلی براتون مهمه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بابا من هرجور بزارم گیرهمیگه عکس یک حالتی عه که طرف میتونه چمیدونم ساعت ها زل بزنه اون قبح عه میشکنه ...

این که غیرتی هس روت زیادم بد نیست.

ولی این یکم افراطیه....اول زندگی تونه؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
اگر فقط محدود به همین مواردی که گقتیه ،با داخوری قبول می کنم ولی اگر باز بخواد محدودیت جدیدی اضافه ک ...

نه همیناس..

اینستا یوتیوب تردز توییتر 

😅😅😅اعصابم خورد میشه برای منی که کل زندگیم توش بودم سخته

راستشون  بگم نصب نمیکردم 

اگه واقعا مرد ایده الی و سر به راهی و درستی باشه بخاطرش کلیه ام رو هم مبذیم شبکه های اجتماعی و مجازی که جای خود دارن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

توی این موارد باید ببینی ضرر اون داشتنه بیشتره یا نداشتنش!الان یکی اینستا نداره چیش از بقیه کمتره؟ات ...

منی که داشتم و پاک کردم

نه همیناس..اینستا یوتیوب تردز توییتر 😅😅😅اعصابم خورد میشه برای منی که کل زندگیم توش بودم سخته

به جاش برو باشگاه ورزشی و به خودت برس و لباس های جدید و بهش بگو به خاطر تو این شبکه ها رو حذف کردم ،حوصله ام سر میره برای خودتون دو تایی آخر هفته برنامه بزارید برای تفریح