2777
2789

اولا که فامیل های من به شدت خاله زنک و دنبال یه حرف کوچیک برای توهین کردن به من و شوهرم هستن 

من مهریم ۴۰۰ تا سکه اونم با پیشنهاد خود همسرم هست + حق طلاق و حق حضانت و خروج از کشور 

الان پسرخالم رفته زن گرفته من و دختره چند بار همو از نزدیک قبل عقدشون دیدیم  و کمی دوست شدیم  

بعد پسرخالم بهش گفته مهریت کم باشه اون قبول نکرده 

پسرخالم گفته همون دخترخالم که دیدی چه دختر خوب و لاکچری بود مهریش فقط ۳ تا سکه هست به همه هم دروغی گفتن که زیاده اما تو صداشو در نیار و به روش نیار !!! 

من بی نهایت ناراحت شدم کافیه این شایعه بین خانواده هم بیافته حق نداشت از من مایه بزاره و بهم تهمت دروغگویی بزنه ! 

شوهرمم شنید ناراحت شد گفت عرضه زن گرفتن نداره نمیگرفت زن مهریه میخواد و ‌.... 

الان من مستقیم نمیتونم به دختره بگم شوهرت چرت گفته چون دعوا راه میافته تو خانواده

از طرفی نمیخوام همسرمو کم ارزش کنم 

چیکار کنم واقعا ناراحتم ؟ 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی مهریه ش کمه کم ارزشه یا اون مردی ک مهر کم میندازه کم ارزشه؟؟ول کن دختره خودش عقل داشته باشه با ...

اه از حرف حرف در نیارید توروخدا گفتم شوهرمو کم ارزش میبینن فامیل که اومد با ۳ تا سکه ازدواج کرد 

مشکل من اینه نمیخوام بهم تهمت زده شه که دروغ میگم و ...

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بزار عقد کنن بعدا بگوب منم همچین دروغی گفتن بعدش فهمیدم ولی کاری نمیشد کرد ک

وا   عقد کنن این بگه ک بدتره  دیگه دعوای اونا رو کی جمع کنه

ب خود پسرخالت بگو ازینکارت ناراحتم خودش بره راستشو بگه

محل نده باهاشون رفت و آمد نکن ولی بعد نیست به پسر خالت وفتی تنهاست بکی خدارو خوش نمیاد دروغ میگی

ادم نیست اون از شوهر من حق نداشت مایه بزاره وقتی نمیتونه مهریه بندازه

بزار عقد کنن بعدا بگوب منم همچین دروغی گفتن بعدش فهمیدم ولی کاری نمیشد کرد ک

عقد کردن خیلی وقته دختره هم مهریه بیشتر انداخته

دروغو اون گفته ن تو اگر ازت پرسیدن راستشو بگو

از من نمیپرسه دیگه مشکل اینجاست منم نمیتونم بحث بندازم بگم شوهرت از شوهر من مایه گذاشته و زر زده 

از من نمیپرسه دیگه مشکل اینجاست منم نمیتونم بحث بندازم بگم شوهرت از شوهر من مایه گذاشته و زر زده

به نظرم به دختره چیزی نگو 

ولی من جات بودم به پسر خالت یک هشدار بده خیلی راحت اول زندگی دروغ مبگه

خب مگه تعداد مهریه ارزش بقیه رو مشخص می‌کنه ؟

🤔🤔🤔

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم