2777
2789
عنوان

پسرخالم درباره مهریه من شایعه انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 38 پست

من بحثم ارزش بود ؟؟؟ 

میگم فامیلام حرف در میارن که دروغ گو بودن و دروغ گفتن من نمیخوام سر دروغ یکی به همسرم توهین و تهمت  زده بشه 

کاریم با پسر خالم ندارم هر خری رو دوست داره بگیره اما حق نداره از من مایه بزاره ،  چه بحث مهریه باشه چه هر چیزی کسی حق نداره بهم تهمت دروغگویی بزنه بگه فلانی دروغ میگه حرفشو باور نکنید 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

ببین اصلا صحبت در مورد مهریه حقارت باره به نظر من 

نه ارزش شما فقط و فقط ۴۰۰ سکه ست نه ارزش اون خانم ۳ سکه 

انقدر این بحث به نظر برای خانم حقارت باره که منطق میگه اصلا حرفش زده نشه جایی به جز پیش زن و شوهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه میگفتی خیر مهریه من ۴۰۰ تا است خواستی عقد نامه رو خونم اومدی نشون میدم واقعا چرا نگفتی ؟؟و ...

دختره اونجا حضور نداشت وقتی من این شایعه رو شنیدم

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

ببین اصلا صحبت در مورد مهریه حقارت باره به نظر من نه ارزش شما فقط و فقط ۴۰۰ سکه ست نه ارزش اون خانم ...

من دوست ندارم پشتم بگن فلانی دروغ گفته حرفشو باور نکنید چه بحث مهریه باشه چه قیمت یه لباس ساده چه چیز دیگه  اصلا بحثم مهریه نیست بحث تهمتیه که بهم زده شده که فلانی دروغ میگه ! 

من بحثم ارزش بود ؟؟؟ میگم فامیلام حرف در میارن که دروغ گو بودن و دروغ گفتن من نمیخوام سر دروغ یکی به ...

اگه دروغش برات سنگیه به خودش بگو به نظرم رابطه اونا رو بهم نزن 

منم فکر نمیکنم خانم پسر خاله ت بخواد توی فاکیل راجع به مه به شما صحبت کنه که میترسی پر بشه توی فامیل

من دوست ندارم پشتم بگن فلانی دروغ گفته حرفشو باور نکنید چه بحث مهریه باشه چه قیمت یه لباس ساده چه چی ...

متوجه شدم 

ولی واقعا به نظرت موضوعیه که خانم پسر خاله ت بخواد توی فامیل عنوانش بکنه که دهن به دهن بچرخه؟

متوجه شدم ولی واقعا به نظرت موضوعیه که خانم پسر خاله ت بخواد توی فامیل عنوانش بکنه که دهن به دهن بچر ...

به شدت فامیل های مادرم فضولن اصلا یه جانور هایی هستن که مجبور شدم به خاطر آبروم پیش شوهرم باهاشون قطع رابطه کنم ، مثلا عروسی نگرفتم اونا روز عقدم بی خبر رفته بودن خونه مامانم گفته بودن دخترتم مفتی دادی به یه پسر گدا ! اومدن عین بیوه ها بردنش ! 

درحالی که همسرم وضع مالیش بد نبود 

گفتم که خانواده مامانم وحشتاک سم هستن الان این بحث جلو جمع و عروسای دیگه مطرح شه من خراب میشم حرف اض ...

رقیقا بحثت مهریه بالا و ارزشه 

عزیزم منکه شمارو نمیشناسم دشمنیم ندارم باهات 

وقتی گفتم مگ هر کی مهریه ش پایینه بی ارزشه گفتی حرف تو حرف چرا میاری حرفم این بود اگر ارزشو این چیزا ندونی برات اصلا اهمیتم نداره حرف بقیه ام مهم نیس درضمن مگ فامیل نمیدونن مهریه ت چقدره؟

پسرخالت همه فامیلو کم مهریه کرده جلو نامزدش فقط تو نیسی خیالت راحت 

میتونی تو فامیل بشینی بگی اره فلانی ب نامزدش اینجوری گفته خودت پیش پیش بگو ک حرف اونو باور نکنن