2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگید نهایی ها

77 بازدید | 16 پست

سلام خوبین 

من دوازده انسانی ام 

میخواستم سوال کنم ایا نهایی های دوازدهم برا کنکور فرهنگیان تاثیر داره؟ ینی اگر ما برا کنکور مرتب بخونیم ولی نهایی هارو نه قبول میشیم فرهنگیانو یا نه؟

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایی هم خیلی مهمه ۱۰ درصد کنکور فرهنگیان ۱۵ درصد کنکور اختصاصی ۲۵ مصاحبه این ۵۰ درصد ۵۰ درصد دیگه م ...

عزیزم فرهنگیان قبول شدی؟

من قبول نشدم دیگه سراسری انتخاب رشته کردم

نهایی هم خیلی مهمه ۱۰ درصد کنکور فرهنگیان ۱۵ درصد کنکور اختصاصی ۲۵ مصاحبه این ۵۰ درصد ۵۰ درصد دیگه م ...

ممنونم عزیزم

نه منم نشدم🥲منم انتخاب رشته کردم دیگه ببینم قبول میشم یانه اگه از پیراها چیزی قبول بشم که میرم وگرن ...

عزیزم من از کنکور فرهنگیان چیزی نمیدونم میشه بگید دلیل قبول نشدنتون چی بودش؟

نه منم نشدم🥲منم انتخاب رشته کردم دیگه ببینم قبول میشم یانه اگه از پیراها چیزی قبول بشم که میرم وگرن ...

من روانشناسی میخواسنم ولی دانشگاه شهر خودمو نمیارم همه رشته ها رو میارم ولی روان و حقوق رو نه

بنابراین زدم اطراف شهر ببینم قبول میشم یا نه

کاش قبول شیم من دیگه طاقت موندن ندازم

من روانشناسی میخواسنم ولی دانشگاه شهر خودمو نمیارم همه رشته ها رو میارم ولی روان و حقوق رو نهبنابرای ...

انشالله قبول میشی عزیزدلم🤍

شهرای کوچیک رو میخواسته بزنی اونجاها احتمال قبولیت بیشتره

عزیزم من از کنکور فرهنگیان چیزی نمیدونم میشه بگید دلیل قبول نشدنتون چی بودش؟

شاید علت عدم قبولی مون سیستم ناعادلانه اموزش پرورش باشه

یه سال کمترین تراز رو برمیدازه ولی یه سال حتی بالاترین رو هم قبول نمیکنه

شاید علت عدم قبولی مون سیستم ناعادلانه اموزش پرورش باشهیه سال کمترین تراز رو برمیدازه ولی یه سال حتی ...

💔