2777
2789
عنوان

بعد ازدواج

97 بازدید | 6 پست

سلام 

معذرت می‌خوام بسیاری از افراد میگن مرد باید توجه کلامی و عاطفی به همسرش داشته باشه و محبت کنه 

میشه چند مدل و اقدام از این محبت ها و ابراز های کلامی رو بگید یعنی برخی محبت ها و ابراز عواطف رو بگید از سوی آقا 

کلامی دیگه لغاتی مثل 

دوست دارم؛عاشقتم؛عمدمی؛نفسمی؛عزیزمی و ...... گفته میشه

البته یه چیز بگم ..عاشق واقعی همین ک نگاه به پارتنرش بکنه این کلمات خودشون میجوشن و به زبون میان نیاز به تلاش زیادی نیست

شوهرم دستمو میبوسه 

هر روز صبح میگه خیلی دوستم داره 

وقتی ارایش میکنم میگه چقدر خوشگل تر شدم 

میخواد صدام کنه میگه دورت بگردم ....

قربونت برم فداتشم هم میگه

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از در میاد اول منو بوس میکنه بعد بچه هارو  تو کار خونه کمکم میده هرچند وقت یبار غذا مورد علاقم میگیره که آشپزی نکنم  نمیزاره گریه کنم حواسش به ناراحتیم هست و ...

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

استفاده از کلمات محبت آمیز مثل عزیزم جانم ،

اگر در جمعی هستید هیچوقت بدون پیشوند یا پسوند همسرتون رو صدا نزنید و اسم تنها به کار نبرید .

موقع سوار و پیاده شدن از ماشین حواستون باشه ، رد شدن از خیابان،  وارد مغازه یا پاساژ یا رستوران شدن 

زمان انتخاب غذا در رستوران 

هنگام خرید کردن پرسیدن نظر طرف مقابل 

گرفتن دستش 

موقع وارد شدن به جایی دستت رو به صورت حامی پشتش بزاری 

به زبان آوردن علاقه ، بوسیدن ، دست به سر یا موهای طرف کشیدن 

و خیلی چیزهای دیگه 

و اکثر این موارد باید دوطرفه باشه

درد حال و هوای روحی و جسمی طرف 

ایراد نگرفتن اگر زمانی غذا حاضر نبود یا خونه بهم ریخته بود البته درصورتی که همیشگی نباشه 

تو جمع و مهمونی کنار هم نشستن حواسشون به هم باشه مثلا چای یا شربت رو واسه احترام به طرف مقابل اول برای اون بزاری و .........