2777
2789

سلام دوستان 

من یه جایی مشغول به کار شدم با حقوق خیلی خیلی ناچیز ۶ تومن . درستش اینه حداقل ۱۳ تومن رو به من بده ولی خب نمیده و قرار دادی که برای اداره نوشتیم حقوق رو ۱۲ زدیم ولی قرار داد بین خودمون ۶ تومن نوشتیم 

حالا سوالم اینه ما از مهر ماه قرارداد نوشتیم بهشون گفتم این تا عید اینقدر یا یه سال گفت یه سال ولی من بهش گفتم بعد عید زیاد کن گفت قول نمیدم حالا زیادم ۶ تومنو مگه چقدر میخواد زیاد کنه 

الان درستش چیه اونا درست میگن یعنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی می تونی ازش شکایت کنی که قرارداد اداره کار رو چیز دیگه نوشته ولی داره به تو کمتر میده هاسفته هم ...

نه ندادم 

متاسفانه همشون اینطورین حقوقی که اداره تعیین کرده نمیدن 

اونم اولش بهم گفت من خودم قبول کردم 

شکایت کنم این کارم از دست میدم 

هدفم اینه سابقه کار جمع کنم و اینا هم که می‌بینن من بی سابقه ام سو استفاده میکنن 

هیچ قانونی نداره ‌شرایط آلامپن مملکت جوری هست که همین حقوق رو هم امیدوار باش سر تایم بدن

آره والا همینم معلوم نیست چطوری بده 

چون اینجوری که معلومه سر وقت نمیدن 

ولی خب به من از نصفم کمتر میده انصاف نیست 

بعدشم من باید ۲ روز برم ولی ۴ روز میرم دو برابر بقیه میرم ولی چون سابقه ندارم باید زبونم کوتاه باشه