2777
2789
عنوان

شده با مادرشوهرتون چند ماه قهر باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 26 پست
چن سال قهریم جایی ک اون هست نمیرم.مجلس عروسی یا هر چی

افرین به شعور شما 

به بنده خدایی قهره پروپرو میاد  و پشتش میکنه به اونا😂😂

خو زن حسابی ناراحتی و قهری بشین توی خونه ات 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین به شعور شما به بنده خدایی قهره پروپرو میاد و پشتش میکنه به اونا😂😂خو زن حسابی ناراحتی و قهری ...

خودشون قطع ارتباط کردن منم نمیرم‌‌.بعضیها دوس دارن خودشون رو کوچیک کنن محل نزار

منم ۱ماه هست اختلاف ما سر اینه پول میدیم خوبیم پول نمیدیم ناراحت هستن و تیکه میندازن منم خودم دیگه ن زنگ زدم ن پیام 

حالا ماه دیگه تولدش هست نمیدونم باید چیکار کنم 

شما نیشه منو راهنماییم کنید برا تولدم گل گرفته بود و کیک 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

خودشون قطع ارتباط کردن منم نمیرم‌‌.بعضیها دوس دارن خودشون رو کوچیک کنن محل نزار

محل نمیزارم که

وای خیلی خنده ااربا یه نفر دعوا کرده قهر کزده با یه طایفه قهره😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منم ۱ماه هست اختلاف ما سر اینه پول میدیم خوبیم پول نمیدیم ناراحت هستن و تیکه میندازن منم خودم دیگه ن ...

میخوای بری تولدش؟ 

من دلم نمیخاد برما 

اطراف مجبور میکنن

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
میخوای بری تولدش؟ من دلم نمیخاد برما اطراف مجبور میکنن

من کیلومتررررها فاصله دارم 

خواهرشوهرم ب من نگفته زنگ بزنید ولی ب همسرم زنگ زده گفته 

منم ب همش م گفتم بیخود کرده سرش تو زندگی خودش باشه 

ن بخوام اگه در حد یه زنگ 

من از زندگیم بگم بخداااا دلتون آتیش میگیره 

و اینکه اینا ب روم میخندن ولی پشتممممم همش غیبت میکنن ۲ماه موندم خونشون از آبشون گرفته تا نمکشون و گوشت و …. رو هم من گرفتم 

ولی با این حال ما رو فقط بخاطر خرجمون آدم حساب میکردن 

الان یه ماشین گرفتیم شنیدن دارن میسوزن زنگ همسرم زدن که اره چرا خریدی و فلان  

موندم بخدا 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من کیلومتررررها فاصله دارم خواهرشوهرم ب من نگفته زنگ بزنید ولی ب همسرم زنگ زده گفته منم ب همش م گفتم ...

منم مثل تو 

دو سه سال خودم عین کنیز براشون کار کردم مادرشوهرم دست ب سیاه و سفید نمیزد خرج خونه هم با ما بود 

همش دعوا میکرد ازم ایراد میگرفت انگار کلفت خونشم منم اخرش بریدم دعوا کردم

خیلی سلیطه هست بهم گف از پسرم جدا شی فلان دلم شکست دیگ طاقت یه لحظه موندن نداشتم  اومدم خونه اجاره کردم خواهرشوهرم دستش درد نکنه خیلی هوامو داشت برا همین میگ رومو زمین ننداز 

بهش گفتم نمیتونم مادرتو ببخشم دست خودم نیس ی حرفایی بهم میزد ک هیچ مادرشوهری تا حالا ب عروسش نگفته

الانم نمیدونم چیکار کنم

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
منم مثل تو دو سه سال خودم عین کنیز براشون کار کردم مادرشوهرم دست ب سیاه و سفید نمیزد خرج خونه هم با ...

خدا لعنتشون کنه انشالله چوب اینکاراشون رو بدن🙏🏾🙏🏾🙏🏾

سالهای قبل گرفتی واسش

اره عزیزم