2777
2789

تو نی نی سایت دنبال راهنمایی و حل مشکل نباشید اینجا واقعا خیلی خانم با شخصیت هست ولی بعضیا شون هم واقعا بی درکن مثلا یکی میاد یه درد دلی کنه یه جوری ناامیدش میکنن که از زندگی نا امید میشه مثلا یکی تاپیک زده بچه دومم هم پسر شد ناراحتم یکی میاد براش مینویسه حق داری چون کمبود پسر حس نمیشه کمبود دختر حس میشه یا خودم خیلی حال روحیم خرابه تاپیک میزنم میگن مگه تقصیر ما هست باردار شدی وای سه تا بچه وای میدونی دارین میشین پنج نفر وای میدونی خانواده پنج نفریه یعنی چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجا تاپیک درددل نمیزنم. تو واقعیت هم ابدا در مورد مسائل شخصیم چیزی نمیگم باز یه عده زر مفت برای زدن دارن. وای شوهرت تنها رفته مسافرت حتما کاری میکنه! وای فکر کردی بچت آرومه صبر کن از چند ماهگی بیقرار میشه! وای شیرت کمه شیرخشکم میدی... نمیدونم از ذات خرابه؛ شعور کمه... چیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من اینجا تاپیک درددل نمیزنم. تو واقعیت هم ابدا در مورد مسائل شخصیم چیزی نمیگم باز یه عده زر مفت برای ...

واقعا همین طوره مثلا من میگم سومی باردارم میگن وای چه دلی داری تازه یکیشون میگفت چطور یه بچه ده ساله یه مادر 50ساله داشته باشه یعنی این حرفا از ذهنم بیرون نمیره 

واقعا همین طوره مثلا من میگم سومی باردارم میگن وای چه دلی داری تازه یکیشون میگفت چطور یه بچه ده ساله ...

در بهترین شرایط هم باشی باز از این چرندیات میشنوی پس ابدا به خودت نگیر.

من تو بارداری خیلی سبک و سرحال بودم یکی از اطرافیان از ماهای اول میگفت وایسا دردات همین روزا شروع میشه تا وقتی پرسید و گفتم حتی زایمانم هم هیچ درد و دردسری نداشته و دیدم الانه وااقعا سکته کنه!!! شک نکن اینم نگران ۵۰ سالگی تو نیست بعضیا از تصور رنج دیگران لذت میبرن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
واقعا همین طوره مثلا من میگم سومی باردارم میگن وای چه دلی داری تازه یکیشون میگفت چطور یه بچه ده ساله ...

یکی رو میشناسم ۵۰ سالگی بچه سومشو آورد

چند نفرم میشناسم حدود ۴۰ سالگی اولی رو آوردن

با این فکرا حالتو بد نکن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.