بچه ها این لاشه فعال بشه قیمت مسکن کی میره بالا ما میخواییم خونه بخریم نکنه بشه ارزو واسمون
ممکنه یه سال بعد قیمتش بره بالا یا با هم طلا اونم میره روش
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا کنه ادم باطلا نخریدن که نمیمیره با نداشتنه خونه هر روز بدبخت از دیروز میشه
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
کسی میدونه خرید طلا به صرفه تره یا خونه یا زمین الان؟
ما دوساله یه زمین داریم قیمتش همونه ..درصورتی که همون مقدار پولی که داشتیم رو دادیم طلا الان چند براره .
دیگه نمیدونم قیمت ملک برا ماه های بعد چی بشه الان که راکده