2777
2789
عنوان

خرید خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست
خونه مث طلا نیس ک ۱۰تومن ۲۰تومن بره روش اگ یهو تکون بخوره ۱میلیارد میره رو قیمتش

از اردیبهشت تا الان ۳۰۰ اومده رو پول خونه ای که رهن کردیم

سال بعد خدا به خیر کنه

خودمون یه خونه کوچولو داریم ولی خب قدیمیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشه فعال شد کجای کاری بنده خدا

میدونم ولی گفتم شاید فرجی شده من خبر ندارم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

از اردیبهشت تا الان ۳۰۰ اومده رو پول خونه ای که رهن کردیمسال بعد خدا به خیر کنهخودمون یه خونه کوچولو ...

خودم همین ماه اخیر درحال خرید خونه بودم ک خونه توی دیوار ۴۰۰تومن بیشتر گزاشتن روی پول خونه شون درعرض یکماه

وقتی همه چی گرون بشه به تبعش خونه هم گرون میشه البته همیشه بازار مسکن راکدتر از بازارهای دیگس الان ...

طلا و زمین که هر دو کل سرمایمونه جمع کردیم واسه خرید خونه بازم با فروش هردو خونه نمیتونیم بخریم ..میترسم دیگه نشه خرید 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

خودم همین ماه اخیر درحال خرید خونه بودم ک خونه توی دیوار ۴۰۰تومن بیشتر گزاشتن روی پول خونه شون درعرض ...

من دوساله دارم میگردم هر وقت یه خونه خوب دیدم یه جای کار میلنگید نشد که بشه ..اون خونه هایی که باب دلم بودن قیمتاش فوق بالا

اره خداروشکر ان شاءالله همه خونه دار بشن

مبارکه بسلامتی اگه دوست داشتی میشه قیمتشو بگی ..ممنون 

ممنون گلم قسمت شما کرج ۴/۵۶۰

مبارکت باشه با دلی خوش تو زبون گفت ۴میلیارد راحته حالا بیا جمعش کن واقعا سخته