2777
2789

من یه خونه دارم اطراف شهر

حدود چهل دیقه مسیر دارم تا خود شهرم

الان مقدار طلایی که داشتم با این قیمت به حدی رسیده که بتونم یه خونه معقول بگیرم

نمیگم خونه عالی تو یه جای عالی

خونه متوسط تو جای متوسط نه پایین و بد

اما شک دارم

اونسال حدود دویست گرم طلا دادم برا همین خونه ای که اطراف شهر خریدم پشیمون شدم چون رشد طلا بیشتر شد

حالا میتونم بیام داخل خود شهر خونه بگیرم

میترسم طلامو بفروشم دوباره پشیمون بشم

پی نوشت👇🏻

الان مستاجر نیستم طبقه بالای مادرشوهرم میشینم

دخالت خاصی نمیکنن و شرایط برام نرماله چون سر کار میرم و درسم میخونم اکثرا خونه نیستم اونام کاری ندارن

شما بودین چیکار میکردین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا نمیفروختم

خودمم همین نظرمه

وای اگه یهو حکومت عوض شه 

کل سرمایم میره

منو همسرم تو این سالا همه این طلاهارو به امید خرید خونه جمع کردیم فقط

بخاطر همین میگم وگرنه طلا بهم خیانت نکرد

اما ملک پولم رو تبدیل کرد به یک سوم

من با عقل الآنم خونه می‌گرفتم میدادم اجاره، با پول اجاره و پس انداز طلا می‌گرفتم بعد سه سال می‌فروختم باز یه جای بهتر به خونه ی خوب می‌گرفتم 

البته با ذهن الانم، شاید کارهای بهتری هم بشه کرد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من با عقل الآنم خونه می‌گرفتم میدادم اجاره، با پول اجاره و پس انداز طلا می‌گرفتم بعد سه سال می‌فروخت ...

ببین الان من حدود سه ساله اون خونه رو خریدم

چند وقته گذاشتم برا فروش هیچ کس نمیخره

ببین الان من حدود سه ساله اون خونه رو خریدمچند وقته گذاشتم برا فروش هیچ کس نمیخره

چون بازار مسکن خریدار نداره، ازش چه استفاده ای شده ؟ اونطور که فهمیدم خونه به دلت نیست، اگر بلا استفاده هستش حداقل بدش اجاره، ما شش ماه پیش مجبور شدیم خونمون رو به یه قیمت زیر انتظار بفروشیم، ۱۵۰ تا پایین تر از حد انتظارمون، چون خریدار نبود، اگر فروشنده باشی باید یکم توقعاتت رو بیاری پایین چون خریدار الان واقعا کم هست، مردم نقدینگی ندارن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت