دلفیننن مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2096 عنوان بنظرتون زشت نمیشه همچین چیزی بپوشم 137 بازدید | 9 پست فرده صبح میخام برم دیت هوای شهرمون شبا سرده صبحا آفتاب میزنه و زیاد سرد یا گرم نیست متوسطه... یدونه بافت راهراه دارم که خیلییی نازکه بنظرتون زشت نمیشه که اونو بپوشم؟؟ کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻 امروز | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلفیننن مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2096 نه چرا زشت آخه میگم نکنه هوا گرم باشه خیلی وقته نرفتم بیرون نمیدونم مردم چی میپوشن میگم نکنه زشت باشه بخام بافت بپوشم😢 خیلیم نازکه کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻
دلفیننن مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2096 چرا زشت باشه؟ یماه از پاییز گذشتا آخه میگم نکنه هوا گرم باشه🤦🏻♀️ کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻
دلفیننن مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2096 واسه شهر ما زشته الان ولی شهر شما هوا شب سرده اوکیه آره از ساعت ۵ ب بعد خیلی سرد میشه کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻
ماهی_سیاه_کوچولوو عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1419 آخه میگم نکنه هوا گرم باشه خیلی وقته نرفتم بیرون نمیدونم مردم چی میپوشن میگم نکنه زشت باشه بخام بافت ... مهم خودتی.. اگر خیلی نازک باشه که گرم نیست فقط نما داره..
دلفیننن مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2096 مهم خودتی.. اگر خیلی نازک باشه که گرم نیست فقط نما داره.. آره خیلی نازکه حالا میترسم برم همه مانتو پوشیده باشن😐 خیلی وقته بخاطره افسردگی نرفتم بیرون نمیدونم مردم چی میپوشن کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻
ماهی_سیاه_کوچولوو عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1419 آره خیلی نازکه حالا میترسم برم همه مانتو پوشیده باشن😐 خیلی وقته بخاطره افسردگی نرفتم بیرون نمیدونم ... من خودم چند روز پیش بارونی پوشیدم 🤦🏻♀️ هر کس یجوره یکی گرماییه یکی سرمایی
خوش_قدم_باجی عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 233 آخه میگم نکنه هوا گرم باشه🤦🏻♀️ نه در اون حد گرم نمیشه که مثل تابستون باشه بپوش با خیال راحت.عوضش شب از سرما یخ نمیزنیکدوم شهری؟