2777
2789
عنوان

خانما دخترم برای اولین بار پریود شده کلاس چهارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 12222 بازدید | 263 پست
نگران نشین،سن بلوغ بیشتر به مادروخاله ها برمیگرده،من خودمم ۱۲شدم،خواهرام همینطور دخترم پارسال توهمین ...

منم شنیدم میگن بلوغ بچه،،، شبیه مادر میشه 

پس چرا من خودم دوم راهنمایی پریود شدم!! 

ولی دخترم کلاس پنجمه،،، یک دوسال سال  که نشانه های بلوغ رو دارم میبینم 

احتمال میدم امسال یا سال دیگه پریود بشه!! 

عزیزم میشه بگید نشانه های بلوغ. و وقتی دیدید چند وقت بعد پریود شدن دخترتون؟؟ اخه فکر کنم یکسال بیشتر ...

از اواخر دوم ابتدایی شروع شد علائم تقریبا.یکسال و نیم دوسال طول میکشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم میگن بلوغ بچه،،، شبیه مادر میشه پس چرا من خودم دوم راهنمایی پریود شدم!! ولی دخترم کلاس پنج ...

خب دقیقا همون نمیشه که.دختر شما هم اول راهنمایی بشه تقریبا مث خودتونه دیگه.یک سال زودتر.سن خوبی هم هس نه زوده نه دیره

من استرس اینو دارم دخترم تو مدرسه پریود بشه!! نمیدونم چیکار کنم

از قبل توضیحات بده نواربهداشتی هم داخل کیفش بزار منتها تو مدرسه هم بشه لکه هستش تقریبا.زیاد نمیشن که

قدش چقدر؟چند وقت قبلش موهای بدنش دراومده بوده؟میشه بهم بگی تو رو خدا، دختر منم سوم، موهای بدنش دراوم ...

قدش ۱۵۲.موهاشم همون اوایل کلاس سوم درومد

منم شنیدم میگن بلوغ بچه،،، شبیه مادر میشه پس چرا من خودم دوم راهنمایی پریود شدم!! ولی دخترم کلاس پنج ...

تو ژنتیک همه چیز صد درصد نیست.

مامان من گروه خونیشo, بابام B .

همه بچه ها B .

من A.

که احتمال Aبرای این دو تا گروه خونی، خیلی پایین.

اگر شباهت خیلی زیادم به پدرو مادرم نبود، میگفتم از خیابون پیدام کردن

دخترتون نیمه اولی هست یا نیمه دومی؟

میشه بگین چه چیزهایی به دخترتون گفتین برام جالب بود که گفتین خوشحال شد میخوام دختر منم همین حس داشته باشه

چجوری آماده اش کردین؟ میتونه خودش پد عوض کنه؟قبلش بلد بود؟

از قبل توضیحات بده نواربهداشتی هم داخل کیفش بزار منتها تو مدرسه هم بشه لکه هستش تقریبا.زیاد نمیشن که

میدونه خودش در مورد پریود از خیلی وقت پیش، 

خودم بهش گفتم 

نوار بهداشتی های منو دیده 

ولی آخه چندروز نواز بهداشتی بزارم براش وقتی مشخص نیست که کی پریود میشه! 

اها خب خداروشکر حداقل در حد لکه بینی هست اولش،، 

گفتم یه موقع زیاد نباشه پشتش و اینا قرمز بشه خجالت بکشه

حالا روز اولی زرت بچه رو.نمیفرستادی مدرسه...چطوری الویتتتون تو ه شرایطی مدرسه هست

خودش خواست بره.حالش خوب بود

خودت و دخترت هیکلی هستین ؟ علائمش از چند سالگی شروع شد ؟ منم دخترم یه خورده چاقه ۸ سالشه . سینه داره ...

من نه زیاد ولی دخترم هیکلیه.ماشاالله ساق پاش دوتای منه.

میدونه خودش در مورد پریود از خیلی وقت پیش، خودم بهش گفتم نوار بهداشتی های منو دیده ولی آخه چندروز نو ...

دو تا دونه تو یه کیف کوچولو یا پلاستیک بذار تو کیفش باشه، سنگین نیست که... نذاشتی هم مهم نیست اونجا میره به معلم میگه زنگ میزنن بهت یا بهش میدن