2777
2789
عنوان

خانما دخترم برای اولین بار پریود شده کلاس چهارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 12223 بازدید | 263 پست
😂😂😂 پس من چطور قد کشیدم

نمیدونم گلم . اینو من خودمم بچه بودم مامان بابام دکتر می‌بردنم . از مچ دستم عکس گرفتیم بردیم نشون دادیم . دکتر و گفت صفحه رسیدم دیگه بسته شده و رشد نمیکنم . من مامانم دیگه خیلی  زیاده خواه بود 165تا بودم میخواست هنوز بیشتر بشم 😂از خودشم قدم بلند تر بود 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
اتفاقا کار خوبی کردین آفرین ب شما مامان آگاه من خودم یادمه وقتی اولین بار پریود شدم آنقدر ترسیدم که ...

دقیقا منم همینطور.بخاطر همین به دخترم گفتم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد کوتاه یا بلند همش به ژنتیک هست هیچ ربطی به پریودی نداره 

من دقیقا کلاس چهارم شدم همون موقع هم قدم از همه بلند تر بود و هست 

نزدیک 170 هستم 

ولی این بلوغ لعنتی کاش دیرتر میشد 15 اینا شروع میشد خیلی سخته ،حالا شما به دخترتون گفتین ولی به من چیزی نگفته بودن نمیدونستم چیه 

کاش با تلقین بود ولی برا من از دل درد شدیددد شروع نیشه و کمر درد سه روزی و استخون درد دقیقا ۳ روز در ...

منم اولا اونجوری بودم  اصلا بدون کاچی و نبات خوب نمیشدم بعد متوجه شدم نصف جریان تلقین مادرمه که هی میگه بخواب استراحت کن گرم کن کم کم کمترش کردم الان شده در حد چند ساعت درد یا خونریزی شدید باقیش معمولیم .

خودمم همین سن شدم.علائم بلوغ خیلی وقته داره

نگران نشین،سن بلوغ بیشتر به مادروخاله ها برمیگرده،من خودمم ۱۲شدم،خواهرام همینطور دخترم پارسال توهمین سن پریود شد،منم برای قد نگران بودم ولی خیلی‌ها ازجمله خواهرخودم موقع شروع پریود قد ۱۵۳بودن،ولی الان بعد ۳،۴سال قدش ۱۶۸خیلیم عالیه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
دخترم کلاس پنجمه نشانه های بلوغ رو یک ساله داره! وزنش هم زیاده خداکنه حداقل تا ششم و هفتم پریود نشه! ...

احتمالا تا سال بعد میشه

نگران نشین،سن بلوغ بیشتر به مادروخاله ها برمیگرده،من خودمم ۱۲شدم،خواهرام همینطور دخترم پارسال توهمین ...

دقیقا.منم کلاس چهارم شدم.خواهرم کلاس پنجم.قدمون هم من ۱۶۸ خواهرم ۱۶۵.یعنی حداقل ده پونزده سانت رشد و داشتیم

سلام گلم خواستم بپرسم دخترتون قدس خوبه وزنش چطور جثه اش معمولی یا درشته؟و اینکه رشد سینه هاشو از کی ...

رشد سینه یکسال هستش الان سینه دخترم برجستس کامل.قد ۱۵۲ وزن ۵۰.جثه دخترم درشته تقریبا لباسامون یک سایزه کفشامون یک سایزه.علائم بلوغم از دوم ابتدایی داره