2777
2789
عنوان

خانما دخترم برای اولین بار پریود شده کلاس چهارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 12222 بازدید | 263 پست
میدونه خودش در مورد پریود از خیلی وقت پیش، خودم بهش گفتم نوار بهداشتی های منو دیده ولی آخه چندروز نو ...

نه عزیزم لکه بینیه.دختر منم لکه شده فعلا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط جوری باهاش رفتار نکن که بابت پریود شدن خجالت بکشه یا غصه بخوره.براش یه کادو بگیر که بزرگ ش ...

بچه های الان مثل قدیم نیستن از این چیزا خجالت بکشن،،، 

خیلی براشون عادی هست و خداروشکر اطلاع رسانی و فضای مجازی و جامعه یه جوری شده که دیگه عادی شده،، 

مثل قدیم نیست این قضیه جرم بود راجبش حرف بزنی و باید نوار بهداشتی رو قائم میکردی تو سوراخ سمبه

مامانای الان هم مثل قدیم نیستن،،، 

یه جوری گفتی احساس کردم تو دهه شصت هستیم! 

الان ماشااله بچه هایه چیزایی میگن و یه رفتارهایی میکنن که مادرها خجالت میکشن ازشون! 

منم شنیدم میگن بلوغ بچه،،، شبیه مادر میشه پس چرا من خودم دوم راهنمایی پریود شدم!! ولی دخترم کلاس پنج ...

به نظرمن واونجوری که اطرافم دیدم ۹۰درصدهمون کلاس پنجم وششم برای پریود میشن،طبیعیه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

من کلاس پنجم پریود شدم

قدم همون موند

البته قدمون بلند نبود انتظاری هم داشته باشم

ولی تا کلاس نهم مامانم گفت نباید کسی بفهمه👀

بعدش متوجه شدیم تنبلی تخمدان دارم

اینم گفت نباید بذارم کسی بفهمه 

و اینطوری شد که من نسبت به این مسایل جوری حساس شدم که گاهی پریود میشم با اینکه خیلی سال میگذرع اما میترسم و می‌خوام گریه کنم از ترس🦥

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

نه مال دخترم ، روی عضو خصوصیش در اومده و کرکی نیست، مو ضخیم.خودت قشنگ متوجه میشی، مو زاید ،نه کرک و ...

ای خدااا

راستش دخترم روی عضو خصوصی هم مو داره

ولی کرکی ب نظر میاد 

ی وقتایی نگران میشم

چرا اینقدر پر موهست

رشد سینه یکسال هستش الان سینه دخترم برجستس کامل.قد ۱۵۲ وزن ۵۰.جثه دخترم درشته تقریبا لباسامون یک سای ...

ممنونم از پاسخگویی عزیزم حتما دخترتو کلاس والیبال بزار و پیش دکتر غدد هم ببر که قدش کوتاه نمونه و قد بکشه انشالله که خوشبخت باشه تو زندگیش 

ارع من خودم اول دبیرستان بودم شدم واقعا چقد سخت بود براش

وای اون خیلییییی بچه بوده

من تصور میکنم حتی اگه کلاس ۵ هم پریود میشدم تعجب‌میکردم نمیدونستم چیه

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙