2777
2789
عنوان

خانما دخترم برای اولین بار پریود شده کلاس چهارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 12223 بازدید | 263 پست
قبلا درد داشتم از وقتی به خودم تلقین کردم چیزی نیست خیلی بهترم فعالیتم رو کم نمیکنم

کاش با تلقین بود ولی برا من از دل درد شدیددد شروع نیشه و کمر درد سه روزی و استخون درد دقیقا ۳ روز درد دارم سر هر پریودی

پسر من هم ۱۰سالشه موهای زایدش دراومده زوده به نظرتون؟؟؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم بهش درد داشت حتما زنگ بزنه

پس کافیه دیگه.  قدش هم که ماشاءالله بلنده.  ژنتیک هرکی فرق می کنه.  با بچه ها هم سرش گرم میشه جالش بهتر میشه یادش می ره.  فقط یه دکتر غدد برای چکاپ و اطمینان خودت ببر.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیزم قدش چند سانته ؟می‌دونستی فقط تا چند ماه بعد پریودی فرصت دارید اگر دخترتون قدش کوتاه بهش برسید ...

واا چه چیزا

من کلاس پنجم شدم قدم اونموقع ۱۵۰ سانت بود

الان ۱۶۳ ام

چه ربطی داره

کاش اطلاعات بهش نمیدادیمعمولا بچه های که سر از این چیزا در نمیارن دیرتر به بلوغ می‌رسن..

خب علائم داشت.واضح بود قراره پریود بشه.من یادمه خودم همین سن شدم هیچی نمیدونستم بشدت ترسیده بودم و گریه میکردم.دخترم رشد سینه و موی زائد داشت و هیکلشم درشته ماشاالله مشخص بود به زودی میشه.باید آماده این اتفاق میبود

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
پس کافیه دیگه. قدش هم که ماشاءالله بلنده. ژنتیک هرکی فرق می کنه. با بچه ها هم سرش گرم میشه جالش ب ...

حتما.ممنونم عزیزم

واا چه چیزامن کلاس پنجم شدم قدم اونموقع ۱۵۰ سانت بودالان ۱۶۳ امچه ربطی داره

اینو دکتر میگه . سرچ ساده کنید متوجه میشوید 

گفته میشه که صفحه رشد کاملا بسته میشه 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
رشد سینه و موی زائد.البته موی زیربغل تازه دراومده یکم.ولی رشد قد ناگهانی هم داشت بچم یعنی از عید تا ...

امپولی چیزی نزنی

قدش بلند ترم میشه ..خیالت راحت

حداقل به ۱۶۵ میرسه

کاش با تلقین بود ولی برا من از دل درد شدیددد شروع نیشه و کمر درد سه روزی و استخون درد دقیقا ۳ روز در ...

حتما دمنوش زیره رو امتحان کن یکمم نبات بنداز بتونی بخوری

امپولی چیزی نزنیقدش بلند ترم میشه ..خیالت راحتحداقل به ۱۶۵ میرسه

نه آمپول ک اصلا.میخواستم بزنم از پارسال میزدم.دکتر بردم گفت قدش بلند میشه نگران نباش

خب علائم داشت.واضح بود قراره پریود بشه.من یادمه خودم همین سن شدم هیچی نمیدونستم بشدت ترسیده بودم و گ ...

اتفاقا کار خوبی کردین آفرین ب شما مامان آگاه 

من خودم یادمه وقتی اولین بار پریود شدم آنقدر ترسیدم که این چیه احساس گناه داشتم چون هیچکس بهم توضیح نداده بود با اینکه چهارتا خواهر بزرگتر از خودم داشتم مامانم بود 

واا چه چیزامن کلاس پنجم شدم قدم اونموقع ۱۵۰ سانت بودالان ۱۶۳ امچه ربطی داره

دقیقا ربطی نداره،اول راهنمایی یکی از دوستام پریود شد،قدش از من هم بلندتر شد.ب ژنتیکه،اگه قد والدین بلندتر باشن خب بچه هم قدش بلند میشه و ب پریود ربطی نداره.

من ی بنده خدایی میشناسم رفت آمپول هورمون زد ب دخترش ک قدش بلندتر بشه و...متاسفانه دخترش قدش بلندتر نشد ک هیچ،چهرش کمی مردونه شده.تازه دختری ک سنی هم نداشت.مثلا ما نسل آگاه تری باید باشیم،باید اعتماد بنفس وانرژی مثبت بدیم ب بچه ها.