2777
2789
عنوان

از دست پسرم دیونه شدم بخدا😩

1064 بازدید | 47 پست

3سالشه انقد بهونه میگیره انقد ادا درمیاره یعنی تا یه حرف کوچکی میگی نیم ساعت گریه میکنه بغل میخواد بخدا خونمو کرده توشیشه انقد الکی بهونه گرفته الکی گریه میکنه توخونه بعضی وقتا خیلی خوبه کافیه بریم یه جایی یه پدری ازم درمیاره که نگو دیروز خونه مامانم بودم از رفتن پشیمونم کرد نمیدونم چکارکنم چطوری رفتار کنم تروخدا هرچی به فکرتون میرسه بهم بگین 😭🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقتضای سنشونه

دختر من همچین چیزایی که گفتی داره

باهاش بیشتر بازی کن 

محبت رو اونجوری دریافت کنه، کمتر بغل میخواد

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

درکت میکنم پسر منم بعضی وفتا اینجوریه

ولی یه جاری دارم بنده خدا بچش ایقدر گریه میکنه بغل میخواد دیوونه شده از دستش

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

۲ تا چهار سال سن لجبازی بچه هاس

علتش میل به استقلال هست

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

منم ی دختر دارم سه سالشه همینه. اقتضای سنشونه صبوری کن سعی کن زیاد لی لی ب لا لاش نذاری

بخدا دیونم کرده هرجوری رفتار میکنم این کارخودشو میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

پسر منم بغل میخواد جدیدا گوشی میخواد بهش نمیدم گریه میکنه جوری ک اخرش بالا میاره🤕

ولی خدا خیر دنیا و اخرت ب دخترم بده ک سرگرمش میکنه باهاش بازی میکنه اینم یادش میره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

والا بچهای منم تو اون سن از اینی که گفتی بدتر بودن

الان با اینکه دخترم پنج سالشه

هنوز بهونه های الکی و گریه های که اصلن معلوم نیست واسه چیه رو داره!

بچه بزرگ کردن استس اصلیش صبوری

فقط وقتهایی ک بهونه میگیره حواسشو پرت کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

تو این سن همینطورین لجبازی و گریه طبیعیه بغل میخواد چون دنبال احساس امنیته خیلی بغلش کن محبت کن بهش 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز