2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی شما برای فرزند دخترتون از چند سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 32 پست
برادر زاده همین حضرت عباس علیه السلام یعنی حضرت رقیه سلام الله توکربلا ۳سال داشتن وبا روسری بودنانسا ...

👍🏼👍🏼👍🏼

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
یا ابلفضل العباس۴ سالگی؟خدایا اخر زمان شده

یا به زور روسری سرش نمیکنه که اتفاقا زوده.  لباس مناسب تنش می‌کنه میفهمی مناسب همون مناسبی که بعضی از زن ها با حق انتخاب خودشون کردن مرکز نگاه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاً چرت نگوییمنگفت که کردمش تو گوونی گفت تو خیابون نپوشوندم. به قرآن مجید خدا شاهده یه بچه رو دی ...

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
لطفاً چرت نگوییمنگفت که کردمش تو گوونی گفت تو خیابون نپوشوندم. به قرآن مجید خدا شاهده یه بچه رو دی ...

یکی از دوستامون بود با هم رفتیم پارک

بیلر شورتکی پوشونده بود ب دخترش

دخترشم خیلی خوشگل سفید و تپل

۵ سالش بود

زیر بیلر حتی تاپ تنش نبود

کامل لخت

نمیدونی چجوری نگاهش میکردن یسری مردا

من ک هیچ وقت هیچی نمیگم

اما دوست مشترکمون ک اونم اصلا با حجاب نیست کاملا هم ازاده و اعتقادی نداره بهش گفت تروخدا لباس درست تن بچت کن خیلی بد نگاهش میکننن

رکابی و دامن بدون جوراب شلواری و شلوارک کوتاه رو از ۳ سالگی گذاشتم کنار

اما تا ۶ سالگی ،شلوارک زیر زانو میپوشید

تا قبل ۹ سال،تیشرت و کراپ می‌پوشید اما روسری نه

بعد سن تکلیف شرعیش،روسری میپوشه و تیشرت یا بلوز آستین بلند

من دختر ندارم فکرکنم از ۵کم کم پوشیده بپوشه یعنی دیگه بند وحلقه ای بیرون نپوشه ساپورت پاش کنی روسری ...

عزیزم نه دینمون فرق می‌کنه نه شیطون گولمون زده 

فقط دلمون میخواد ...لطفاً شما هم اینجور حرفا به بچه هاتون یاد ندین

من به دلایلی رو دخترم حساسم ،هیچ سنی لباس لختی تنش نکردم‌،از یه سال قبل تکلیفش لباساش آستین بلند شد تا عادت کنه ،البته لباساش رو از یه مزون میگیرم که لباسای پوشیده ی خوشگل برای این سن داره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چقد خوبه که به فکر لباس پوشیدن دخترتی،اصلا کاری به دین ندارم یه سریا دختراشونو انقد بد لباس میپوشونن ...

همسایمون هم اعتقادی به لباس مناسب نداشت،دوسال میش شب عید تو شلوغیا خیابون بااینکه دستش تو دست مادرش بوده،میگفت دیدم دخترم گوله گوله اشک نیریزه،گفتم چی شد مس،گفت یه اقاهه نیشگون گرفت ازونجام،ببین طرف همونطور که نشسته بوده واین داشته رد نیشده،طوری نیشگون از اندام بچه گرفته بود که اومده بود خونه میگفت هنوز قرمز بوده جاش،گفتم مریض جتسی زیاده،یه لباسی تنش کن که اندانش مشخص نباشه،تو این سن بچه ها خیلی بی دفاعن

یا به زور روسری سرش نمیکنه که اتفاقا زوده. لباس مناسب تنش می‌کنه میفهمی مناسب همون مناسبی که بعضی ا ...

انفاقن همین زنایی که بقول شمل کردن مرکز گناه اکثرن پدر مادر مذهبی داشتن به سن انتخاب یا یکم رسیدن خودشونو لخت کردن اونی که از اول ازادی داش تا یه حدی باز میپوشه ولی امان ازونا دیگه سیر نمیشن از باز پوشیدنو بیرون ریختن 

عزیزم نه دینمون فرق می‌کنه نه شیطون گولمون زده فقط دلمون میخواد ...لطفاً شما هم اینجور حرفا به بچه ه ...

من و شما دلمون می خواد اینطور باشبم، اونها هم دلشون می خواد اونطور باشن. برای بقیه شما تعیین تکلیف می کنی اشکال نداره ولی بقیه حق نظر راجع به لباس بچه خودشون رو هم ندارن؟

من و شما دلمون می خواد اینطور باشبم، اونها هم دلشون می خواد اونطور باشن. برای بقیه شما تعیین تکلیف م ...

من مگه تعیین تکلیف کردم براشون ؟😳😳😳کجای حرفم تعیین تکلیف بود ؟

گفتم دلمون میخواد اینطوری بگردیم نه دینمون فرق می‌کنه نه شیطون گولمون زده ...اگرم گفتم به بچه هاتون این حرفا رو یاد ندین درمورد پوشش بقیه بود 

اونا هر طور دلشون میخواد باشن ولی مودبانه صحبت کنن در مورد بقیه که باهاشون هم نظر نیستن 

بعصی دختربچه ها هستن خیلی تپلو ان وتو چشم هستن ناخوداگاه نگاهها سمتشون کشیده میشه بخصوص این بچه هارو باید مواطبشون بود همه که با دید مادرانه نگاه نمیکنن نمیدونیم که تو مغز بعصیا چی میگذره پس ما فقط میتونیم خودمونو تغییر بدیم نه دیگرانو نمیشه رفت یقه مردمو گرفت که اصلا بعداز افتادن اتفاق بد میخام چکار برم یقه طرفو بگیرم باید پیشگیری کرد پیشگیری بهتر از درمان هست این شعار دین است 

یه بچه یک روزه هم شخصیت داره منتها عقلش به اون درجه رشد نرسیده بگه که من میخام پوشیده باشم عقلش دست مادرشه اونه که باید شخصیت بچشو حفط کنه نه مادر بودن خیلی مسولیت سختیه الکی نیست که