2777
2789

لباس های پوشیده تر و سنگین تر انتخاب کردین تا در عین حال که زیاد سختشون نباشه کم کم به نوعی عادت بشه براشون؟

من کلا لباسای خیلی لختی از ۴ ب بعد نپوشوندم

مثل بالا تنه های بندی

یا شورتک

مثلا تیشرت و شلوار کوتاه

تا استین حلقه ای

پیراهنای زیر زانو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا لباسای خیلی لختی از ۴ ب بعد نپوشوندممثل بالا تنه های بندییا شورتکمثلا تیشرت و شلوار کوتاهتا ا ...

یا ابلفضل العباس

۴ سالگی؟

خدایا 

اخر زمان شده

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

یا ابلفضل العباس۴ سالگی؟خدایا اخر زمان شده

؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
۴ سالگی اخه چرا🤣

کلا از لباسای خیلی لختی بدم میاد دوست

نداشتم خب

شورتک های زیر باسن یا بالا تنه لخت

من از ۴ به بعد لباسای باز دیگه نپوشوندم،لباسهای کوتاهشم حتما با ساپورت و جوراب شلواری بود.البته خداروشکر خودش با اینکه خیلی گرماییه و از لباس زیاد فراری بود خیلی باحیاست.اصلا دوست نداشت لباس باز بپوشه.

من دختر ندارم فکرکنم از ۵کم کم پوشیده بپوشه یعنی دیگه بند وحلقه ای بیرون نپوشه ساپورت پاش کنی روسری هم همه جا سرش کنی بیر ون ازخونه،دیگه عادت میکنه کنار این کارها درمورد حجاب هم حرف بزنید کادو بخرید روسری سرمیکنه زیاد تعریف کنید که خوشگل شدی

از بی حجابهام پرسید بگیداونا دین شون فرق میکنه،یا شیطون گولشون زده از این حرفا

پسر من که کوچک بود هر کی رو بیرون می‌دید بی حجابه میگفت ابنا خارجین

یاخواهر زاده هام موهاشون میذاشتن بیرون مبگفت کله اینا بزرگه البته من یاد نداده بودما ،🤣🤣 

بعدشم که ب سن تکلیف رسید 

۱ بار نگفتم روسری سرت کن یا هرچی

خودش رعایت میکنه

مذهبی نیستم،ولی از۵سالگی لباسایی که بخواد اندام خصوصیش معلوم بشه مثل شلوار خیلی جذب، تنش نمیکنم بیرون ولی خونه اکیه،کاری به دین ندارم،ولی نگاه ها بد حتی به اندام بچه ها زیاد شده،

برادر زاده همین حضرت عباس علیه السلام یعنی حضرت رقیه سلام الله توکربلا ۳سال داشتن وبا روسری بودن

انسان یه شبه نمی توونه نماز خون بشه یا باحجاب وغیره باید با عادت دروجودش نهادینه کرده 

این همه بی حجاب که می بینید یه شبه نشدن اول با مو بعد مانتوی جلوباز بعد شومیز که الان کامل بی حجاب شدن تاجایی که بعضیا ابایی ندارن ازدیده شدن سینه وغیره

پس این درمورد حجاب هم صدق میکنه

لطفاً چرت نگوییم

نگفت که کردمش تو گوونی گفت تو خیابون نپوشوندم.   به قرآن مجید خدا شاهده یه بچه رو دیدم تپل هم بود. ننش چنان لباسی تنش کرده بود که از پشت گوش باسنش بیرون بود همه زل زده بودن با یه تاب نیم تنه

حق انتخاب هم برای یکم. سن بالاتره الکی تعجب نکن تو این سن مادر تشخیص میده چه لباسی بپوشونده نکنه انتظار داری بچه 4 ساله بگه نه من چادر می‌خوام یا بچه بگه نه من نیم تنه می‌خوام 

توی این سن حق انتخاب یعنی چندتا لباس مناسب نشونش بدیم از بین اونا انتخاب کنه. ترو خدا چرت نگو

مذهبی نیستم،ولی از۵سالگی لباسایی که بخواد اندام خصوصیش معلوم بشه مثل شلوار خیلی جذب، تنش نمیکنم بیرو ...

آره واقعا جدای بحث دین و اعتقاد باید تو این اوضاع خراب و نا امنی جنسی بچه ها رو بپوشونیم 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

چقد خوبه که به فکر لباس پوشیدن دخترتی،اصلا کاری به دین ندارم یه سریا دختراشونو انقد بد لباس میپوشونن و نمیدونم چطور متوجه نگاههای هیز و چندش پسرا نمیشن.خوب بچه واقعا میتونه از خودش دفاع کنه ؟یوقت اگر جایی باشه حتی برای یه لحظه تنها بیوفته ممکنه مورد آزار و اذیت قرار بگیره و هیچوقتم نتونه بگه حتی اگه از خطرای وحشتناکتر قصر در بره