2777
2789
عنوان

کیا اینجا این شرایط رو دارن مث من

247 بازدید | 20 پست

من به شدددددددددت pms های وحشتناکی دارم خیلی بد. جوری که از روتین زندگی منو میندازه از لحاظ روحی و روانی فقط در حد حساسیت یا زود عصبانی شدن نیست، به حد افکار خو.دکشی و پوچی و سیاه بودن همه چی و تنفر شدید از خودمه در حدی که دلم میخواد یه بلایی سر خودم بیارم. فرقی نداره وسط دانشگاه م، سر کار، تو جمع یا هر چی مدام میزنم زیر گریه های شدید که اصلا دست خودم نیست شر شر اشک میریزم.

از لحاظ فیزیکی که کمر درد و دل درد و نفخ و درد زیر شکم که واسم دیگه عادیه، استخون درد شدید میگیرم تمام رگای پام کشیده میشه، سوزش واژن میگیرم، کل بدنم درد میگیره عین معتادا میپیچم به خودم... اصن نمیتونم از شدت درد دراز بکشم حتی.

این شرایط از یه هفته قبل پریودم شروع میشه، دو مدل قرص مخصوص pms هم گرفتم از داروخانه اصلا اثر نداشت... واقعا به استیصال میرسم سر پریود جوری که وقتی پریود میشم خوشحال میشم میگم لااقل درد و خون ریزیه فقط 😭💔

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

برو طب سنتی اصلاح مزاج انجام بده إن شاالله بهتر میشی

https://eitaa.com/joinchat/3740467520C90eb06a89d لینک گروه ختم قرآن المهدی در ایتا🌹دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی دارند روی لینک بزنن🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات رو دیدم 

شاید ارتباط داشته باشه

وضع تغذیه‌ات از لحاظ سالم‌خوری چه جوره؟ 

چون خودمم مثل شما بودم، از وقتی رژیم گرفتم و اصلاح سبک کردم ، خیلی بهتر شدم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

این دردا ک طبیعی نیست دیگه در این حد

حتما دکتر برو یه چکاپ شو

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

منم همینم بخدا.😭😭😭 یه هو میشم یه دختر لوس ،یهو از خودم بدم میاد احساس بوچی میکنم ساعت ها گریه میک ...

چیکار باید کرد یکم کنترلش کرد لااقل؟ من الان تو این شرایطم یکشنبه هم پرواز دارم دلم میخواد خودمو بکشم 

چیکار باید کرد یکم کنترلش کرد لااقل؟ من الان تو این شرایطم یکشنبه هم پرواز دارم دلم میخواد خودمو بکش ...

تو این چند سال من نتونستم کنترل کنمش،امروزم مدرسه میرم استرس دارم یهو یچیزی نره رو مخم بشینم جلو همه زار زار گریه کنم....پریود از یه طرف ،دوران قبل پریود از این طرف

امضات رو دیدم شاید ارتباط داشته باشهوضع تغذیه‌ات از لحاظ سالم‌خوری چه جوره؟ چون خودمم مثل شما بودم، ...

نه اونقدر نمیخورم فست فود، من ایتالیا زندگی میکنم اینجا پاستا شیوه پخت ش فرق داره اصلا سس و ... نداره مثل برنج، وعده اصلی عه تقریبا

راستش دانشجو ام الان خیلی حقیقت اونقدر نمیتونم بگم رژیم غذایی م اوکیه تمام تلاشم هست ها ولی خب دیگه گاهی از دستم در میره ولی به طور کل من همیشه اینجوری بودم مهاجرت م کردم بدتر شد نمیدونم تغییر آب و هواست،  سن یا چی

این دردا ک طبیعی نیست دیگه در این حدحتما دکتر برو یه چکاپ شو

واقعا؟ خود پریودم ولی به شدت منظمه ها، خون ریزی غیر عادی و اینام ندارم

تو پریودی خون از دست میدیم و غلبه سودا پیدا میکنیم .. کسایی که سودایی هستن دچار هم افکار منفی و شکست و غم و افسردگی و پرخاشگری و .. .. میشن

پس بهتره شما چه قبل و چه حین پریود مراقبتهایی داشته باشید

مثلا زمان پریود سردیجات مثل دوغ و سالاد و فست فود و .. نخورید .. 

تو تغذیه تون هم خرما ، کباب و گوشت و خورشت مثل فسنجون اینا باشه

نه اونقدر نمیخورم فست فود، من ایتالیا زندگی میکنم اینجا پاستا شیوه پخت ش فرق داره اصلا سس و ... ندار ...

خب طبیعی نیست دوستم 

البته میگم منم اینطور بودم تقریبا 

دو روز اول پریود انگار که تیر خوردم 

الان یک سال و نیمه با اصلاح سبک و‌ رژیم بهتر شدم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

تو پریودی خون از دست میدیم و غلبه سودا پیدا میکنیم .. کسایی که سودایی هستن دچار هم افکار منفی و شکست ...

یعنی کلا گرمیجات بخورم قبل این یه هفته؟ میوه و سبزی و اینا چی؟