2777
2789
عنوان

کیا اینجا این شرایط رو دارن مث من

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 20 پست
خب طبیعی نیست دوستم البته میگم منم اینطور بودم تقریبا دو روز اول پریود انگار که تیر خوردم الان یک سا ...

عه چقدر خوب. راستش همیشه میگفتن من فکر نمیکردم تاثیر داشته باشه، میگفتم ژنتیک و ساختار بد من همینه دیگه. بد پریودم

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

ممنونم عزیزم، تاثیر داره یعنی واقعا؟

بله من خودم تاثیرش دیدم. 

فقط دکتر طب اسلامی برید. 

https://eitaa.com/joinchat/3740467520C90eb06a89d لینک گروه ختم قرآن المهدی در ایتا🌹دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی دارند روی لینک بزنن🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم عزیزم

خواهش می کنم عزیزم 

https://eitaa.com/joinchat/3740467520C90eb06a89d لینک گروه ختم قرآن المهدی در ایتا🌹دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی دارند روی لینک بزنن🌹

یعنی کلا گرمیجات بخورم قبل این یه هفته؟ میوه و سبزی و اینا چی؟

میوه و سبزی که خوبه همیشه 

من طبع و مزاجتونو نمیدونم که کلی بگم چیکار کنید ولی برای این حالت تو پریودی امثال این موارد اوکیه.. 

اب جوش ولرم بجای اب یخ همیشهههه یا ترکیب با عسل

.. ترشی و سالاد گوجه خیاری نه 🔪 مرغ نه 

اجیل ، مویز ، توت خشک ، انجیر 

حموم حداقل ۳ روز اول پریود نرید .‌. 

بستن کمر و رحم با شال 

سرچ بزنید موارد دیگه هم هست هرکدوم از دستتون براومد انجام بدید.. 

میوه و سبزی که خوبه همیشه من طبع و مزاجتونو نمیدونم که کلی بگم چیکار کنید ولی برای این حالت تو پریود ...

مرسی عزیزم دلم خیلی لطف کردی 😘🩷

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹