2777
2789
انشاله یه دکتر خوب پیدا کنم حداقل پنج شش کیلو کم کنم تاعید

ایشالا 

پنج شش کیلو چیزی نیست باید رو تصمیمت ، مصمم باشی و با انگیزه 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا پنج شش کیلو چیزی نیست باید رو تصمیمت ، مصمم باشی و با انگیزه

از ابان تا عید پنج کیلو توخونمون کم کردم اما بعد عید تاالان باز پنج کیلو زیادشدم رسیدم وزن اول آخه خیلی بده همیشه رژیم باشیم ک

خونگی ۱۱ماه رعایت میکنم حتی فست اما...

یه سری چیزا میگم منو همسرم جواب گرفتیم اگه بهت میسازه امتحان کن

هروز ناشتا یا سیب بخور یا دو قاشق دانه چیا رو با آب ولرم قاطی کن بعد از نیم ساعت بخور دوباره چیزی نخور تا نیم ساعت بعد

هروز چند دقیقه قبل از ناهار و شام سرکه سیب رو با یخورده آب قاطی کن بخور

قبل از غذا  یه لیوان آب خنک بخور

شیرینی جاتم اصلا به هیچ وجه صبحا نخور تا جایی که میتونی هم کلا کمش کن

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

یه سری چیزا میگم منو همسرم جواب گرفتیم اگه بهت میسازه امتحان کنهروز ناشتا یا سیب بخور یا دو قاشق دان ...

همه اینارو ۱۱ماه رعایت میکنم از ده شب تا دو ظهر چیزی نمیخورم.اول دانه چیاو تواب گرم میخورم بعد ناهار هفت قاشق برنج و خورشت سرکه سیبم دست ساز میخورم چای سبزم میخورم اما موقتی همشون باز برمیگرده وزنم

همه اینارو ۱۱ماه رعایت میکنم از ده شب تا دو ظهر چیزی نمیخورم.اول دانه چیاو تواب گرم میخورم بعد ناهار ...

پس برو دکتر ببین چی میگه

یه چکاپ هم بده، آزمایشای هورمونی هم انجام بده، بعضی موقع همه چیزو رعایت میکنی باز وزنت پایین نمیاد ممکنه یچیزی بالا پایین باشه

پیاده روی با بچه کوچیک سخته با پای اون برمم فایده نداره.الان تمام امیدم ب دکتر تغذیست😭😭😭

آره با بچه سخته

برو دکتر تغذیه ان شالله جواب میگیری

پس برو دکتر ببین چی میگهیه چکاپ هم بده، آزمایشای هورمونی هم انجام بده، بعضی موقع همه چیزو رعایت میکن ...

اره خودمم حدسم اینکه هورمونام بالاپایینه دوسال پیش امپول ضد بارداری زدم چندین ماه پریود نشدم دقیقا ازبعد اون چاق شدم الان پریود میشما اما وزنم ...

اره خودمم حدسم اینکه هورمونام بالاپایینه دوسال پیش امپول ضد بارداری زدم چندین ماه پریود نشدم دقیقا ا ...

احتمالش هست

لعنتی هورمون نمیدونم چیه یچیزیش بالا پایین باشه همه چیزو بهم میریزه

منم تازه آزمایش هورمونی دادم منتظرم جوابش بیاد