2777
2789

دلم میخواد یه ماشین میداشتم میرفتم دور میزدم میرفتم مسافرت رانندگی میکردم آهنگ گوش میدادم یه ماشینم شده حسرت ای خدا کجایی دقیقا😭😭😭😭😭

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

امیدوارم هرچه زودتر بخرین😢😢

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای دنیا دیگه ارزش نداره لعنت به باعث بانیش

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

متاهلی؟

اگر متاهلی و همسرت ماشین داره بگیر ماشینش رو...تا ان شاءالله خودتم بخری

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
متاهلی؟اگر متاهلی و همسرت ماشین داره بگیر ماشینش رو...تا ان شاءالله خودتم بخری

بله متاهلم ماشینمو طلاهامونو همه زندگیمونو دادیم تا یه خونه کلنگی خریدیم

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

اگر طلا داری بفروش بخر نزار حسرت بمونه رو دلت البته من خودم نه طلا دارم نه ماشین

نه عزیزم طلاهامو ماشینمونو همه چیمو نو تازه اینقدر قرضو قسط دادیم اندازه نون شبمونم نمیمونه دادیم یه خونه کلنگی هزار سال پیشی😔

چرا

چون اصلا فضای جالبی نیست از هر لحاظ

خونه بهشتهههه

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

بله متاهلم ماشینمو طلاهامونو همه زندگیمونو دادیم تا یه خونه کلنگی خریدیم

بسیار کار خوبی کردید عزیزم‌.‌..ان شاءالله یک خونه خییییلی بهترم میخری و ماشین خوب دوست قشنگم...

همین که تو این اوضاع بد موفق شدید یک خونه بخرید قدم بزرگی برداشتید❤️

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*