2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که ماشین دارن بنظرم خیلی حس خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 46 پست
درسته حق میدم ک گرونی شده خیلی ولی خیلیا هستن ک تو این دوره بازم خونه و ماشین میخرن

خونه خریدیم مستقل ولی کلنگیه همه طلاهامو ماشینمونو ویه وام تقریبا یکمیلیارو خورده ای دادیم هیچی نداریم هیچی 

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

کجای دنیا یه حلب تیکه رو میدن۱ میلیارد کاش ارزش داشت ادم دلش نمی سوخت

هیچجا کشور ما فقط جون آدم ارزونه روحو روانمون ارزونه وگرنه همه چی گرونه😔😔😔

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه من امسال آزمون دادم متاسفانه قبول نهایی نشدم الان میخوام برم یه شغلی دستو پا کنم همسرمم کارمند ...

ای بابا شرایط بدیه و الان واقعا ۱۷ تومنم هیچی نیس خودتم ک شاغل نیستی، انشالا بری سرکار حقوقت رو بذاری بتونی پس انداز کنی یه ماشین بخری

خونه خریدیم مستقل ولی کلنگیه همه طلاهامو ماشینمونو ویه وام تقریبا یکمیلیارو خورده ای دادیم هیچی ندار ...

بازم خوبه منظورت از کلنگی خیلی قدیمیه؟

بخدا همونم خیلیا ندارن

بازم خوبه منظورت از کلنگی خیلی قدیمیه؟بخدا همونم خیلیا ندارن

نه قابل سکونته عزیزم ولی نوسازم نیست

بنظر من خوشبحال اونی که بچش سالمه

سلامتی که واقعا در اولویته الهی همه سالمو سلامت باشن