2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 94 پست
متشکرم 😅😅😅😅خواب صبح یه چیز دیگه هست اصلا دختر خاله ام میگه نمی فهمم بچه ها کی میرن مدرسه چون خو ...

اره خیلی میچسبه بیچاره بچه ها که هفت صبح از خواب ناز بلند میشن میرن مدرسه 😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باخونوادش توی یه خونه ایم خجالتمون صدبرابره عزیزم

ای بابا😕

مثلا از سر کار میاد دست بدین بهم

این که دیگه خجالت نداره عزیزم

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ای بابا😕مثلا از سر کار میاد دست بدین بهماین که دیگه خجالت نداره عزیزم

عزیزم ما حتی همونگاهم نمیکنیم بخدا بجون پسرم یه کلمه هم حرف نمیزنیم چطوری بهم دست بدیم اونوق

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

عزیزم ما حتی همونگاهم نمیکنیم بخدا بجون پسرم یه کلمه هم حرف نمیزنیم چطوری بهم دست بدیم اونوق

خدا پسرتو‌ نگه داره 

چه سخت آخه🥲

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ولی معلومه بعش علاقه داری که میخوای دستش رو بگیری 🙃

اره ازش خوشم میاد نمیخام زندکیم ازهم بپاشه میخام درستش کنم ولی شدید خجالت میکشم چطوری برم تواتاقش دستشو بکیرم خدایاا سرشب خیلیم مریض بود الانم خابه

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن