2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 94 پست
ن قشنگم چ‌کشتنی اخه😂😂😂😂اونقدام سخت‌گیرنیستن ایشون حق داشتن بله ولی خب خودش بهم پیام داد که میخام ...

آها چه جالب ولی بنطزم بازم به هر حال اون بچه باید پیش مادرش بزرگ بشه چون احتیاج به مادر داره دور از جون حیوون که نیست بگیم مادرش به یه مدت ولش می‌کنه می‌ره 

آها چه جالب ولی بنطزم بازم به هر حال اون بچه باید پیش مادرش بزرگ بشه چون احتیاج به مادر داره دور از ...

ول کردن که من بخاطر بچم همیچین زندگی گوهی رو انتخاب کردم ولی خب عزیزم هیچ مردی مطلقا هیچ مردی بچه کس دیگه ای رو قبول نمیکنه اینجا من تازه۲۶سالمه خانواده چندان حامی هم نداشتم پس باید ازدواج میکدم بچمم از دستم میرف گفتم حالا که قراره ازدواج کنم این بهترین گزینس هم بچمو دارم هم ازدواج کردم

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کردن که من بخاطر بچم همیچین زندگی گوهی رو انتخاب کردم ولی خب عزیزم هیچ مردی مطلقا هیچ مردی بچه کس ...

اره خب حق داری بهتر از این بود که بچتو ازت بگیرن هر چند این کار اوج بی وجدانیه امیدوارم کنار پسرت و همسر آیندت زندگی خوبی داشته باشی