2777
2789

سلام عزیزم یه تجربه باهات در میون بزارم پی اس هم گرونه هم بازی هاش کمیاب و گرون هست 

من ایکس باکس خریدم خیلی ارزونتر در میاد 

باز هم ب سلیقه شما بستگی داره 

پی اس بخری که از خونه بیرون نمیره 😅😅😅😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه دست دوم منطقی تره ضضر خودشو کرده هیچ فرقی هم با اکبند ندارهقیمتش سی دی خور کار کرده با بازی ۴۲ ...

واو، بعدقسطی هم میفروشن مثلابا چک ؟! 

چهار تا چک بدم مثلا تا عید ؟!

شما چجوری میفروشید نقدی یا قسطی

زن نمونه به شما میگنشیرت بگم کم گفتمحالا من باشم یه کادو دو تومنی میخرم بقیشو میدم طلا واسه خودم🫤😁

والا زن نمونه خودتی و بس 😂😂😂👏👏👏👏

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

برای خودم و بچهای آیندم بیشتر میخرم 🤣ولی از حق نگذریم همه چیز برای من خریده ، بهش میرسهمن فقط خودمو ...

بچه بیاد که خودت وقت نمیکنی... 

من شبا پسرم و میارم تو اتاق بخوابونم 

شوهرم و دخترم دوتایی پی اس بازی میکنن من در حسرت ....

برای بچه هام میگم که بازی کنن سرگرم شن من بخوابم 🤣

واای داداش من اول آتاری گرفت بعد میگرو بعد سگا الانم پی اس 

حالا واسه پسرش گرفته دوتایی بازی میکنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه بیاد که خودت وقت نمیکنی... من شبا پسرم و میارم تو اتاق بخوابونم شوهرم و دخترم دوتایی پی اس بازی ...

الهی اشکال نداره بزرگ تر شد باهم بازی میکنید 

خب چرا نمیدی یه روز شوهرت نگه داره ؟! 

راستی خوبه راضی ای ازینکه خریدید ؟!

شوهرت معتادش نشده ؟!