2777
2789
عنوان

یه ریز آرزوی مرگش رو میکنم

2316 بازدید | 102 پست

خلاصه میگم چون تو تاپیکای قبلم هس.بهمن ۴۰۳ یه پسر دانشجو برام مزاحمت درست کرد از طریق تلگرام،با درخواستای جنسی،و بعدم بهم فحاشی رکیک و ناموسی کرد‌.من فقط بلاکش کردم و به همسرمم نگفتم.(هم دانشگاهی من نبود)

بعد تابستون امسال شروع کرد به زنگ و sms که همسرمم فهمید و محتوای پیاماش جوری بود که انگار من خیانت کردم.یعنی انگار طرف کینمو به دل گرفته باشه و بخواد بهم ضربه بزنه.همسرمم باهاش درگیر شد و کار پسره تا حراست و کمیته انضباطی کشید.حکمشم اومد و باید برگرده شهر خودش.

حالا من همش استرس دارم که یارو نکنه ازمون کینه به دل گرفته باشه مثلا پاشه بیاد تهران بلایی سرمون بیاره.از یه طرفم بابای پسره هی دیه دیه و شکایت از ضرب و شتم و... میکرد که بی خیال شد.هیچ وقتم نفهمیدم هدف پسره از این کاراش چی بود و چرا منو اذیت میکرد.به نظرم روانی بود وگرنه کی واسه زن متاهل با این جدیت مزاحمت ایجاد میکنه و چند ماه دنبالشه؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

همسرم میگه اون دیگه هیچ گوهی نمیخوره‌ و ترسیده.ولی من اکثر شبا خوابای بد میبینم.همش دعا میکنم به یه مرگ بد بمیره که خیالم راحت بشه.همش دعا میکنم خونوادش تیکه تیکه شدنش و جوونمرگ شدنشو ببینن.کلا اعصابم خراب شده‌.

به نظر شما طرف ممکنه باهامون کار داشته باشه؟

یا اینجور آدما فقط تا زمانی که باهاشون برخورد جدی نشده دل و جرئت دارن؟

اینم بگم پسره کل مدت جلسه آخر جلوی رییس حراستشون دستاش میلرزید.حتی دهنشم میلرزید و درست نمیتونس حرف بزنه.منم گفتم لابد معتادی چیزیه که اینجوری شده و بیشتر ترسیدم.

لطفا اگه میخواین مسخره کنین یا بگین دروغ میگی چیزی ننویسین.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب ی مرگ بد بمیره ک نتونه چیزی ثابت کنه؟

که خیالم راحت بشه یه بیناموس روانی دنبالم نیست

ضرب و شتمو نمیتونه ثابت کنه چون شاهدش شهادت نمیده

چیشد ک خطتت رو عوض نکردی

چون نمیدونستم شمارمو داره و فکر میکردم فقط از طریق آیدی تلگرام تونسته پیام بده

اولین sms ای که داد همسرم دید

دیگه کاری نمیتونستم بکنم

چون نمیدونستم شمارمو داره و فکر میکردم فقط از طریق آیدی تلگرام تونسته پیام بدهاولین sms ای که داد هم ...

شرمنده حرفات قابل باور نیستن 

نمیتونسته شمارت داشته باشه مگر تو یا کسی لهش داده باشن

شرمنده حرفات قابل باور نیستن نمیتونسته شمارت داشته باشه مگر تو یا کسی لهش داده باشن

عزیزم من قبلا تو تاپیکای قبلیم گفتم

این آدم تو آزمایشگاه دانشگاه من میومده که من اونجا رو پروژم کار میکردم و اونجا میز داشتم

وقتی من نبودم کشوهای میزمو گشته و از فرم درخواست آموزشیم که شمارم روش بوده عکس گرفته بود

دونه دونه اون عکسا رو هم به رییس حراست نشون داد که ثابت کنه شماره منو کسی بهش نداده و خودش پیدا کرده

حالا هی باید بیام به شما ثابت کنم؟

گفتم اگه شک دارین کامنت نذارین

ممنونم