2777
2789
عنوان

یه ریز آرزوی مرگش رو میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدا روشکر تمومه دیگه ولی بهت حق میدم زمان میبره ک فراموش کنی

آره

این ترم واحد ندارم

الانم اصلا تهران نیستم اومدم شهر همسرم

ولی واقعیتش چیزی که میترسونتم اینه که یارو هی دنبالمون باشه

چون به خدا این خیلی هدفمند کار میکرد

عکسی که از فرم من گرفته بود مال قبل این جریان مزاحمت و... بود

یعنی انگار من مدت ها زیر نظر بودم و یارو هی ازم اطلاعات جمع میکرده

و من اصلا نمیدونم چرا

سر همینم ترسیدم که نکنه تو این وسط مسطا بدون این که خبر داشته باشم تعقیبم کرده باشه تا خونه

ولی هیشکی اهمیت نمیده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اگه از اول به همسرت می گفتی شلوارش و میکشید سرش😂😂 دیگه جرئت این کارا رو نداشت 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

اگه از اول به همسرت می گفتی شلوارش و میکشید سرش😂😂 دیگه جرئت این کارا رو نداشت

میترسیدم

همینجام تاپیکشو زدم اتفاقا تو بهمن

یه کاربر هم یادمه همون زمان خیلی اصرار داشت که اگه علیهش اقدام نکنی بدتر میشه و همین الان یه فکری بکن

ولی خر بودم

اصلا نمیدونستم شمارمو داره

آیدی تلگراممو پاک کردم و گفتم خب تموم شد دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ای دورت بگردم هیچ نگران نباش .ی موضوعی بوده تموم شده.مطمعن بااااش اونو هیییچ آسیبی بهت نمیتونن بزنن ...

قربونت🩷

ولی نمیدونم چرا همش خوابای بد میبینم

همین چن شب پیش خوابیده بودم

بعد تو خواب دیدم که یه چاقو تا دسته تو سینمه و اون پسره داره بهم لبخند میزنه

فقط با وحشت و نفس نفس از خواب پریدم و اصلا نفسم بالا نمیومد

دیگه تا صبح نخوابیدم

هر شبم یه جور خواب بد میبینم

یعنی تا این حد داغونه اعصابم

هیچ کسم درکم نمیکنه حتی خونواده خودم

اصلا الان قیافمو ببینین کلا زیر چشمام سیاه و گوده از کم خوابی

میترسیدمهمینجام تاپیکشو زدم اتفاقا تو بهمنیه کاربر هم یادمه همون زمان خیلی اصرار داشت که اگه علیهش ا ...

درک میکنم آدم تو اینجور مواقع نمیدونه چیکار کنه واقعا ولی الآن به خودت استرس وارد نکن یه آدم مریضی بوده الان دیگه تموم شده رفته

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

آرهاین ترم واحد ندارمالانم اصلا تهران نیستم اومدم شهر همسرمولی واقعیتش چیزی که میترسونتم اینه که یار ...

نه اطرافیانت اهمیت میدن نمیخوان تو رو نگران کنن .

رفتی برای دفاع با همسرت برو وبرگرد بعدشم یکم تو خیابونا بچرخبد بعد ببایید خونه کسی ادرس تون رو پیدا نکنه .

از این مسایل هم به دوست و همکلاسی هات چیزی نگو که آمارت رو بدن به کسی .

اونم اگر تهدید کرده خودش و باباش چون کتک خورده اخراج شده بی آبرو شده.

ببخشید بالاخره دوتا پارس باید بکنه دوتا تهدید باید بکنه بزار به حساب بازنده بودنشون 

لطفا لایک نکنید .

قربونت🩷ولی نمیدونم چرا همش خوابای بد میبینمهمین چن شب پیش خوابیده بودمبعد تو خواب دیدم که یه چاقو ت ...

درست تموم شده عوض اینکه از زندگی لذت ببری به چیزهای چرت و پرت فکر نکن .مشابه این موضوع حالا با شدت های کمتر و بیشتر برا همه مون پبش اومده .کاملا قابل درکه ولی بیرون اومدن ازش وفکر نکردن بهش هنره .

لطفا لایک نکنید .

درک میکنم آدم تو اینجور مواقع نمیدونه چیکار کنه واقعا ولی الآن به خودت استرس وارد نکن یه آدم مریضی ب ...

خدا کنه

دیگه موندم چی کار کنم

اصلا نمیتونم تحمل کنم که یه آدم مشکل دار اون بیرون هس که باهامون دشمنه

دعا کن واسم

خیلی بدبختم

نه اطرافیانت اهمیت میدن نمیخوان تو رو نگران کنن .رفتی برای دفاع با همسرت برو وبرگرد بعدشم یکم تو خیا ...

تاریخ دفاعو نمیتونه بفهمه

نه من بابت آدرس پیدا کردن الانش نگران نیستم

میگم مثلا همون موقعا تو زمستون پارسال دنبالم راه افتاده باشه و منم نفهمیده باشم

چون مثلا شمارمم نمیدونستم داره ولی خب داشت

اینطوری آرزوی مرگشو نکن عزیزمفقط بسپارش به خدا و از خدا بخواه که خودش تکلیف اون آدما مشخص کنه

نمیتونم

خیلی اذیتم

دعا کن خوب بشم و اتفاقی نیفته