2777
2789

سلام اولش بگم من بخاطر جوشای صورتم افسرده شدم هرکی رو دیدم همه گفتن وای چقد صورتت جوش دارع و فلان💔 دکتر نورم اکسین ۲۰ نوشته عوارض هاشو خوندم اینکه دوماه اول به شدت پوست آدم وحشتناک میشه بعد خوب میشه دست و پادرد خون دماغ شدن هپاتیت کبد ورم روده و معده و رحم رو هم داغون میکنه و کلسترول بالا میره خشکی چشم افسردگی پرخشاگری 

میترسم ادامه بعدم عوارض هاش تا آخ عمر با آدم می‌مونن نظرتون چیه؟

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم بهم میده.الان 4ماهی دارم میخورماینجوری که گفتی نیست.فقط باید مواظب کبدت باشی.بعد از هر دوره ...

الان پوستت خوب شده؟

آره جوش ندارم فعلا.لکه دارم که اونارو گفت بعدا باید بیای لیزرتو پیش دکتر پوست رفتی؟

اره میترسم ادامه بدم💔🥲 هپاتیت کبد واینا که از عوارضاشه‌ منو نگران کرده

اره میترسم ادامه بدم💔🥲 هپاتیت کبد واینا که از عوارضاشه‌ منو نگران کرده

منم‌نمیخواستم مصرف کنم ولی وقتی دیگه هیچ راهی نمونده بود مجبور شدم.اگه نمیخوردم پوستم خراب میشد.

هپاتیت من نشنیدم ولی کبدت رو حتما باید ازمایش بدی و چکش کنی