2777
2789
عنوان

از دست پسرم دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دور سوم شام هم دادم و اینه

😭😭😭ببین میدونم سخته میفهممت اما قشنگ عادت کرده ب بهونه گرفتن و نق زدن و تو مخ شما رفتن باید بی محلی کنی کنی یا خودتونو مشغول کنین سخته ب شدت ولی این راهم امتحان کن شاید از سرش افتاد

یه مدت بی تفاوت باش و بحث نکن باهاش شاید خوب شد

مشکلم باهاش یکی دو تا نیست که

دخترم خوابش نمیبره،آروم میره فیلم می بینه تا زمانی که خوابش می بره

این باااااید چسب من و باباش باشه

نه می خوابه 

نه می ذاره بخوابیم

بهانه،بهانه

😭😭😭ببین میدونم سخته میفهممت اما قشنگ عادت کرده ب بهونه گرفتن و نق زدن و تو مخ شما رفتن باید بی مح ...

دقیقا این راه امتحان کن حتما اسی 

باهاش پرخاش نکن برای روحیه اش خوب نیست سعی کن خودتو سرگرم کنی

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  
اصلا یه وضی میگم گیسو مامان بخواب نیگه دلم ک نمیفهمه گشنشه قور قور میکنه داداش کوچیکش خوابه اونوقت ا ...

وای منطقشو برم😍😍چه دلیلم میاره😄😄

خب شاید واقعا دلش ضعف میره بچه😊

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مشکلم باهاش یکی دو تا نیست کهدخترم خوابش نمیبره،آروم میره فیلم می بینه تا زمانی که خوابش می برهاین ب ...

باورکن من ۵ساله کنار همسرم نخوابیدم صبح تا بیدار نشه نباید تکون بخورم پاشم برم دسشویی دنبالمه ک بیا منو بغل کن بخوابم دیگه ببین من چ  جوری سرویس شدم 

باورکن من ۵ساله کنار همسرم نخوابیدم صبح تا بیدار نشه نباید تکون بخورم پاشم برم دسشویی دنبالمه ک بیا ...

ولی با همه اینا همسرم میگه بهش محبت کن عیب نداره تو صبرتو بیشتر کن بزرگ میشه دلت واسه این چسبیدناش بهت تنگ میشه🤔😐

شاید احتیاج به محبت و توجه بیشتری داره و شما پسش میزنی که این باعث میشه حریص تر بشه

کلاً یه ذات مهرطلب افتضاح داره

همممممش چسبه

و نه سیر میشه و نه خسته

حتماً میرم مشاور کودک

خسته شدم دیگه 

کتک کجا بودامودم تو اتاق که داد نزنم

الهی،انشاا..از سرش بیوفته راحت شی بچه های من ک قشنگ چند روز یه بار مدل اذیت کردنشون عوض میشه از بدخوابی و بدغذایی بگیر تا هر چی ک فکرشو کنی