2777
2789
عنوان

سینوزیت دارم همش سردردم 😔 چه کنم

123 بازدید | 23 پست

کیا سینوزیت دارن هرکاری بگید کردم 

واقعا دارمان قطعی نداره 

مثل کوزت ها همش روسری بند شدم تو خونه 

همسرم البته چیزی نمیگه 😅😅حتی میگه بیا هد بند بزن 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

خب برو تخلیه  کن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سینوزیت دارم ولی اینطوری مدوام نیست اگه باد سرد بهم بخوره سردرد میگیرم ، من از خلط خسته شدم همیش ...

من خلط ندارم فقط سردرد میشم 🥲🥲🥲

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

دکتر طب سنتی امتحان نکردی؟

عطاری نه ها دکتر

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

منم دادم شدید نیست ولی خیلی اذیتم .

رعایت کن .من  مثلا روزی که حمام میرم تو فصل سرد نباید برم بیرون از خونه و  تو خونه کلاه و یا روسری بپوشم🤣🤣 

فکر کنم‌با جراحی خوب بشه.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
یبار سال ۹۶ رفتم فرقی نکرد بیمارستان فوق تخصصی هم رفتم

خو یعنی ۸سال پیش .دوباره برو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو