2777
2789
عنوان

دارن پشیمونم میکنن از طلاق🥀

480 بازدید | 28 پست

خانما همسرم خیانتکاره 

از موقعی ک عقد کردیم تا الان ک آخر این ماه  اولین سالگرد عروسیمونه 

می‌دونم توبه نمیکنه بارها فرصت دادم ولی بازم تکرار کرد 

چیکار کنم

بد دهنه اذیتم میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

تو باید تصمیم بگیری نه دیگران 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای 🥲

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

طلاق بگیر طلاق بگیر طلاق بگیر طلاق بگیر

بعدا از خودت تشکر میکنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان کی خیانت نمیکنه اینو بگو

من بهش فرصت دادم تغییر کنه نکرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

اگه برای خودت ارزش قائلی و عزت نفس داری جدا شو ، چون چندین بار این کارو کرده و مطمئن باش درست بشو نیست

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
منم پشیمون کردن و روز به روز دارم فرسوده تر میشم اگر بنظرم آدم پشتوانه مالی و کاری نداشته باشه اون ط ...

من فعلا درس میخوام بخونم بعد میرم سرکار

امسال سال اخرمه

با خانوادش صحبت کردی؟

اره مادرش پشتشه باباش نه