2777
2789
عنوان

دارن پشیمونم میکنن از طلاق🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 28 پست

به خودت و شرایطت زندگیت نگاه کن و تصمیم بگیر

چقدر پول داری؟

چقدر مستقلی؟ (از نظر عاطفی روانی منظورمه)

آدم خیانتکار اگر هم درست بشه شما دیگه اون آدم سابق نمیشی

بعضیا میگن گور باباش خیانت کنه مهم نیست و...

بازم سبک سنگین کن 

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
من فعلا درس میخوام بخونم بعد میرم سرکارامسال سال اخرمه

طلاق بگیر چند سالت 

بقیه فقط به فکر خودشونن اینو بدون 

اگر روزی خدایی نکرده راهی دیوونه خونه بشی همون پدر مادر هم سراغت نمیگیرن عزیزم 

پس به فکر روان خودت باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بگیر چند سالت بقیه فقط به فکر خودشونن اینو بدون اگر روزی خدایی نکرده راهی دیوونه خونه بشی همون ...

۱۸

اره میشم دیونه با آبرو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

خب می خواست با کس دیگه ای باشه چرا شما رو گرفت؟ چیزی که از زندگیت نمی گذره آخهمطمئنی اشتباه نمیکنی؟

چی رو اشتباه نمیکنم؟؟؟

لاشیه بگیر نیس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

به خودت و شرایطت زندگیت نگاه کن و تصمیم بگیرچقدر پول داری؟چقدر مستقلی؟ (از نظر عاطفی روانی منظورمه)آ ...

پول ندارم 

یه مقدار طلا دارم شاید ۱۵ گرم بقیه رو براش فروختم ماشین خرید با همون می‌ره پی هول بازی

۱۸ سالمه

معلومه که باید جدا بشی به حرف بقیه هم توجه نکن اینا اگه فردا روز توی زندگیت مشکل خوردی میگن خودت خواستی کسی جلوت نگرفته بود جدا میشدی 

آدم ها قابل تغییر نیستن 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

۱۸اره میشم دیونه با آبرو

وای ترخدا حتما این کار بکن 

تو خیلی راه داری جا داری 

من ۲۶ سالم به خاطر سنم بیشتر دوست نداشتم طلاق بگیرم وگرنه کاش میگیرغتم ولی 

درس بخون کار کن موفق باش 

بهتر از شوهره 

راستی کیا پشیمونت کردن ؟؟؟

وای ترخدا حتما این کار بکن تو خیلی راه داری جا داری من ۲۶ سالم به خاطر سنم بیشتر دوست نداشتم طلاق بگ ...

مادر پدر

پول ندارم یه مقدار طلا دارم شاید ۱۵ گرم بقیه رو براش فروختم ماشین خرید با همون می‌ره پی هول بازی۱۸ س ...

۱۸ سال!!!!!!!!

ای داد

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
پول ندارم یه مقدار طلا دارم شاید ۱۵ گرم بقیه رو براش فروختم ماشین خرید با همون می‌ره پی هول بازی۱۸ س ...

آخی عزیزم.سنی هم نداری.اخه شوهرت جوون تر از زن خودش میخوا گیرش بیاد؟بعضیا قدر نشناسن.اگه بچه نداری هنوز راه برگشت هست.خوب فکراتوکن گلم

آخی عزیزم.سنی هم نداری.اخه شوهرت جوون تر از زن خودش میخوا گیرش بیاد؟بعضیا قدر نشناسن.اگه بچه نداری ه ...

ن فرقی نمیکنه براش حتی با بزرگتر