2777
2789
عنوان

تروخدابیایید بیش فعالی کودکان

150 بازدید | 25 پست

خانما بخاطرخداهرکی تجربه داره بگه پسرم هرساله منو از مدرسه می‌خوان که بوت تمرکز ندارم ریاضیشبشدت ضعیفه تو در ودیواره خانم ببر روانپزشک توخونه فقط پنج دقیقه میشینه پای تکالیف بعد هی بلند میشه تا یه رونویسی کنه کتک میزنم خودش گریه می‌کنه من گریه میکنم یه شبانه روز طول می‌کشه بشدت عصبی پرخاشگره کلاس سوم بود الان که سال شروع شده ساده سختیام میفتم میخواستم ببرم روانپزشک زدم تاپیکا دیدم مثله اینکه تا آخره عمر باید ریتالین وسیپرو و....بخورن این همه وقت ضضرنداره ؟؟؟؟ یکی نوشته بود چندین ساله ریتالین میده میگه چند روزه بچم التماسم می‌کنه که نده مامان سرم گیج می‌ره بی اشتها میشم تو مدرسه نمیتونم چیزی بخورم می‌گفت مجبورم ولی بدم خودمو بچه هرروز گریه میکنیم و قرص رو با بغض قورت میده الان من نمی‌دونم ببرم یانه خدایا خودت کمکم کن میترسم ضرر داشته باشم داروها می‌دونه بچه بشم میگم خوب پسره شیطونه کناربیام بعد مطلب میخونم که اگه الان پرخاسگریش درمان نشه تو جوونیش بشدت خطرناکه

یا خدا خب بچه نیاز داره مشکل داره ببرش دکتر حتما مشکل جدیه که هر سال میگن مثل این میمونه کسی که مثلا سرطان داره رو نبری دکتر چون دارو هاش ضرر داره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر ، یک سری خوراکی ها مثا اینایی که انرژی زا هستن ، کافئین دارن نده بهش ، واقعا سخته 😭😭

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من پسرم رگه هایی از بیش فعالی داره یک ساله دارو میخوره شرایطتش بهتره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چندسالشه شنیدم بعضیا میگن تا آخره عمر دارو

۹ سال

دکتر گفته نمیشه زمان داد 

خیلی ها تا ۱۲ سالگی اگر به موقع درمان بشن خوب میشن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۹ سالدکتر گفته نمیشه زمان داد خیلی ها تا ۱۲ سالگی اگر به موقع درمان بشن خوب میشن

حرفای اون خانم بنظرت درسته ؟؟ می‌گفت بچم بی اشتها میشه بعده دارو سرگیجه میگیره هرروز بغضم میگیره براش

به عنوان یه مادر که بچش بیشفعاله و چندین سال تحقیق کردم ،وقتی فکر کردم که به بچه قرص بدم دیوونه میشدم ببین نتیجه سالها تحقیق های خودم و دارو دادن خودم بهت میگم ،دارو ندادن فقط باعث میشه خودت و بچت بشین تابلو تو مدرسه،بچت عزت نفسش از بین میره ،مطمئن باش ضرر اون داروها از داد و بیداد و کتک ما مامان ها کمتره،بله دارو ضرر داره ولی عزیزم استامینفنم ضرر داره چرا به بچت میدی ،تمام داروها ضرر داره ولی تا مریض میشه دارو میدی 

گلم ببر روانپزشک اگر ریتالین خارجی گیرت اومد که بهتر نیومد همون ایرلنی ،از یک چهارم شروع کن شاید تا به هفته اذیت میشه تا بچه با دارو عادت کنه بعدش ببین خوبه همون یک چهارم یا بیشترش کن روانپزشک بهت میگه اونوقت میفهمی دنیا چقدر قشنگه،هم بچت راحت میشه هم خودت ،فقط ۹ ماهه مدرسه بده تابستون نده چند سال بیشتر نده دیگه مغز بچت خودش تطبیق پیدا میکنه و راحت 

حرفای اون خانم بنظرت درسته ؟؟ می‌گفت بچم بی اشتها میشه بعده دارو سرگیجه میگیره هرروز بغضم میگیره برا ...

در کنارش دارو میدن که بالانس کنه شرایط رو ...

به عنوان یه مادر که بچش بیشفعاله و چندین سال تحقیق کردم ،وقتی فکر کردم که به بچه قرص بدم دیوونه میشد ...

عه فقط زمانه مدرسه؟؟؟؟ والا اون خانمه می‌گفت هیچ وقت نباید قطع بشه مگه بادستوره پزشک و قطش یعنی باید راهور از اول بری...می‌گفت احتمالا اگه شروع کنی دونه یک لوله قرص رو تا روزه آخره عمرباید دارو بخورن🥲🥲