2777
2789
عنوان

تروخدابیایید بیش فعالی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 25 پست
به عنوان یه مادر که بچش بیشفعاله و چندین سال تحقیق کردم ،وقتی فکر کردم که به بچه قرص بدم دیوونه میشد ...

چقدر قشنگ نوشتی👏👏👏

من تابستون هم دادم به نظرم خیلی بهتر شده و کنترل میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عه فقط زمانه مدرسه؟؟؟؟ والا اون خانمه می‌گفت هیچ وقت نباید قطع بشه مگه بادستوره پزشک و قطش یعنی باید ...

مشکل اکثر ماها اینه هر حرفی و باور میکنیم مگه دیالیزیه تا آخر عمر باید دارو بخوره، بابا کلا چندساله بستگی به بچت داره ،کی گفته تا آخر عمر؟نه عزیزم برای اطمینان برو پیش روانپزشک، فقط مدرسه بده اونم خیلی خیلی مشکل بچت حاد باشه چند سال 

والا الانم دانشجوها برای تمرکز مصرف میکنن اونم بدون دلیل پزشکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر قشنگ نوشتی👏👏👏من تابستون هم دادم به نظرم خیلی بهتر شده و کنترل میشه

محبت داری ،اتفاقا داری کاره خوبی میکنی من پیش بهترین مشاورا و روانشناسا و روانپزشکا رفتم برای تحقیق اتفاقا نظر اونها این بود اگر زود درمان دارویی شروع بشه بچه زودتر بهبود پیدا میکنه یعنی مغز به خودش کمک میکنه و این خیلی خوبه ،فقط عزیزم این وسط پرهیز غذایی خیلی مهم اونم رعایت کنی عالیه کاکائو،شکلات،پنیر ،کنسرویجات،چیزهای رنگ مصنوعی قند مصنوعی و مواد نگهدارنده داره نده ،مخصوصا مخصوصا کاکائو و شکلات ،البته نه اینکه کلا قطع کنی بالاخره نمیشه ولی تا میتونی کم کن 

محبت داری ،اتفاقا داری کاره خوبی میکنی من پیش بهترین مشاورا و روانشناسا و روانپزشکا رفتم برای تحقیق ...

همه اینا رو تقریبا رعایت میکنم خیلی روزگار بهتره پارسال این وقتها اصلا شرایطی داشتم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فقط شنیدم کاکائو و کافئین بشدت روی بیش فعالی اثر گذاره

اصلا هرچیزی که حتی ذره ای کاکائو توشه به بچه نده 

و بنظرم از راه طب اسلامی هم پیش یه فرد معتبر امتحان کن 

فکنم درمانش ریشه ای بچه رو درمان کنه و نیازی به مصرف داروهای با عوارض تا آخر عمرش نیست

یه دوره در همین مورد هست انقدر همه راضین از درماناش که من همه جا معرفی میکنم 

داخل ایتا هستن

و آموزش درمان بیش فعالی کودک از راه طبیعی و بدون داروهای شیمیایی هم از سرفصل های دوره هست 

اگه میخوای آیدی ایتای ادمینشو بفرستم 

هزینه هاشم عالیه

دوره های پر از محتوا و آموزشای عالیش هر دوره ای فقط انگار یادمه ۴۰۰ هزار تومن بود 

تو همون که بیش فعالیشو داره شرکت کنی حله ، فکنم همون دوره اعصاب و روانش هست

دوره درمان ناباروری هم داره

رضایتاش خیلی زیاده 

عاشق خوابم 🦥💜