2777
2789

سلام بچه ها. ممنون که اومدید

اسم اولی ارمیا هستش موندم دومی رو چی بزارم. هیچی صد در صد به دلم نمیشینه. از بین این اسم ها به نظرتون کدوم بهتره؟ اگه پیشنهاد دیگه ای هم داشتید بگید

آریا

ایلیا

ادریس

دانیال

آرین

ادیب

صدرا

آراد

به نظرتون حتما باید اسم بچه ها هم آوا باشه؟ 

خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اریا و ایلیا بیشتر بهش میاد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه ها اختصاصا در مورد اسم ادریس عم نظر بدید، میخوام ببینم تو دید عموم چجوریه؟ 

من میترسم ازش

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
میترسم همش بپرسن ارشیا با الف یا عین

مگه فرقی میکنه ؟ نمیدونستم حالا با کدومه؟🤔😁

چه حساسی.. قشنگه که 

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
میترسم همش بپرسن ارشیا با الف یا عین

وای پسرخاله من یه دوست داره بهش میگن اسمت چیه میگه ارشیا با الف

ما هم میخوایم راجع بهش حرف بزنیم میگیم مثلا ارشیا با الف زنگ زد

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷