2777
2789
گلم از کجا معلوم که اینایی که میرن تو رابطه حتما عشق باشه!!بعضی وقتا عشقه بعضی وقتا هوسمن و شما هم ت ...

بیخیال...شما با طرز فکر من یه دنیا فاصله داری و متوجه نمیشی چی میگم...امیدوارم ازدواج بد نکنی که متوجه میشی ازدواج بد هزار برابر بیشتر اسیب میزنه از ترس چاله بری بیفتی تو یه چاهی که نتونی ازش خارج شی...موفق باشی ادامه نده دیگه لطفا

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

و اینکه اگه کسی که از نظرت دو روزه میگه دوست دارم عجیب نیس از نظرت تعجب داره واسم واست شک بر انگیز ن ...

حالا که کسی دو روزه نرفته خواستگاری کسی😂

اگه بره خب معلومه از رو هوسه مگر شناخت قبلی باشه

بعدشم مگه ماهایی که کامنت گذاشتیم از همون اول میدونستیم که اسی و دوست پسرش تازه وارد رابطه شدن!!!؟؟؟😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که کسی دو روزه نرفته خواستگاری کسی😂اگه بره خب معلومه از رو هوسه مگر شناخت قبلی باشهبعدشم مگه م ...

بیخیال...شما بنظرم از همون اول رابطه شرایطتو حتما به پسره بگو وگرنه اونم میاد بهت میگه تو منو گول زدی من اصلا نمیدونستم تو شرایطت اینه 😂

بیخیال...شما با طرز فکر من یه دنیا فاصله داری و متوجه نمیشی چی میگم...امیدوارم ازدواج بد نکنی که متو ...

منم امیدوارم کورکورانه وارد رابطه ای نشی و به خاطر عشق دوروزه و هوس زودگذر اینده ات رو تباه نکنی😏

شما هم متوجه نشدی من چی گفتم ولی عیب نداره

بیشتر از این دیگه شما ادامه ندی منم نمیدم

منم امیدوارم کورکورانه وارد رابطه ای نشی و به خاطر عشق دوروزه و هوس زودگذر اینده ات رو تباه نکنی😏شم ...

من اگه بخوام اینده ای تشکیل بدم با هم فکر خودم میدم ازین بابت خیالت راحت باشه، و کلا ترجیح میدم اشتباهی هم اگه میکنم اشتباه قابل برگشت باشه تا غیر قابل برگشت محتاج تعهد یا موندن کسی ام نیستم موند موند نموندم نموند، قسمت باشه بهم میرسیم نباشه هم همون بهتر نرسیم با تعهد زوری نمیخوام کسیو نگه دارم اونم بعدا تلافیشو سرم در بیاره :)