2777
2789
چون همه میگن دلیل نمیشه همه الکی بگن...

اگه واقعی باشه خب میره خواستگاری

حتی اگه شرایطش هم نداشته باشه و واقعا عاشق دختر باشه خونوادش رو رد میکنه جلو و یه حرکتی میزنه

در حد یه نشون کردن🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما کاش حتی اگه واقعیت هم میدونستید بهم دروغ میگفتید پایدار باشیو حداقل برای یک روز هم که شده حس خوب میگرفتم اما نه متاسفانه خاصیت ما ایرانیا هستش‌ کاشکی یک در بعضی از مواقع رک بودن رو بزاریم کنار

اگه واقعی باشه خب میره خواستگاریحتی اگه شرایطش هم نداشته باشه و واقعا عاشق دختر باشه خونوادش رو رد م ...

نمیفهمم خواستگاری چه ربطی به واقعی بودن داره...این همه ادم سنتی میرن خواستگاری بعد تهش هر روز زناشونو کتک میزنن...واقعی بودن حس هیچ ربطی به بر چسب رابطه نداره اینو احتمالا شما متوجه نمیشی ولی عشق یه حسه نه یه برچسب یا عنوان که با خواستگاری ثابت بشه یا نشه....اونایی هم که سریع میرن خواستگاری من خیلیاشونو دیدم فقط سریع میخوان عقد کنن که به قول شما به لذتشون برسن نه چون حسی دارن...کسی که واسه تعهدی که میده ارزش قائله سریع تعهد نمیده شما هم بنظرم دنبال تعهد سریع بدون شناخت نباش تهش ادم بد بهت میفته اگه بدون شناخت هر کی اومد خواستگاریت قبول کنی به اسم خوب بودن یا نشون کردن...

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

خانما کاش حتی اگه واقعیت هم میدونستید بهم دروغ میگفتید پایدار باشیو حداقل برای یک روز هم که شده حس خ ...

عزیزم تو این سایت خیلیا افکارشون قدیمی و سنتیه اسمش نی نی سایته چون اعتقادشون تو سریع مادر شدنه عشق و این چیزا واسشون معنی نداره :) تو رو خودت حساب کن فقط محتاج تایید دیگران نباش

نمیفهمم خواستگاری چه ربطی به واقعی بودن داره...این همه ادم سنتی میرن خواستگاری بعد تهش هر روز زناشون ...

بعضی پسرا هم هستن که میخوان بدون ازدواج به لذتشون برسن و این توی تاپیکای سایت هم زیاد دیده میشه

و در هر صورت اکثرن ازین حرفا میزنن ، نمیان که ابراز تنفر کنن

و طبیعیه که دختر با شنیدن این حرف خوشحال میشه ولی بعضی وقتا ممکنه دلبسته بشه و بخاطر پسره هر کاری بکنه

شمایی هم که فکر میکنی خیلی متوجه هستی

من کی اسم تعهد بدون شناخت رو اوردم 

هر چیزی بوقت خودش و به جای خودش

حتما شما اول باید قبل از ازدواج تجربه کنی و شناخت انچنانی پیدا کنی که دیگه ...

بعضی پسرا هم هستن که میخوان بدون ازدواج به لذتشون برسن و این توی تاپیکای سایت هم زیاد دیده میشهو در ...

ببین عزیزم همه بالاخره میخوان یه لذتی ببرن هیچکی نمیره تو رابطه که عذاب بکشه...همونا هم که میان خواستگاری واسه لذشتونه نه واسه رضای خدا...و من ترجیح میدم کسی اگه میاد خواستگاریم از روی عشق باشه نه لذت و رفع نیاز و از نظر من ریسک و اثرات منفیه ازدواج بد خیلی بیشتر از دوستی بده...تو دوستی حداقل میشه راحت تر جدا شد از ادم اشتباه تا طلاق گرفتن...میدونم شما فکر میکنی من خیلی بدم ولی نه نیستم فقط مثل شما نیستم :)

ببین عزیزم همه بالاخره میخوان یه لذتی ببرن هیچکی نمیره تو رابطه که عذاب بکشه...همونا هم که میان خواس ...

گلم از کجا معلوم که اینایی که میرن تو رابطه حتما عشق باشه!!

بعضی وقتا عشقه بعضی وقتا هوس

من و شما هم تشخیص نمیدیم که دوست پسر اسی کدومش باشه فقط هر کسی به قصد راهنمایی اسی کامنت گذاشته؛

خیلیا هم هستن در مقابل افرادی که ازدواج بد داشتن ،خیلی زندگی عاشقانه ای دارن و بعضیا رل بودن و بعضیا هم سنتی.

بله هر کسی عقیده ای داره نه من مثله شمام نه شما مثله من

بهتره به نظرات همدیگه احترام بزاریم ...😊

و اینکه اگه کسی که از نظرت دو روزه میگه دوست دارم عجیبه و دروغه ولی از نظرت خواستگاری دوروزه چیزه خوبیه تعجب داره.... از نظرم.... واست شک بر انگیز نیس کسی که دو روزه میاد خواستگاری...خواستگاری که مرحله جلو تریه و کسی که سریع میره خواستگاری کسی که کلا دو روزه دیدتش تعهدش واقعی بنظر نمیاد و هیچ پیش زمینه ای نداری بدونی تو رابطه واقعی چجور بوده شاید اونم از رو هواس و هوسش اینکارو کرده و دو روزه دیگه پشیمون شه خیانت کنه یا رفتارش بد شه باز حداقل وقتی یکیو یکی دو سال باهاش تو رابطه بودی همه چیشو سنجیدی قابل اطمینان تره تا اونی که دو روزه میاد خواستگاریت و انگار یه غریبس و خواستگاری همه میره همون اول کاری