2777
2789
عنوان

بنظرتون صاحب خونه حق داره یا ما

130 بازدید | 14 پست

ما روزی ک اومدیم خونه گاز کشی نشده بود تو یک سال دوتون بیشتر کرد پولو الان تو همون روز هم تهویه دسشویی خراب شو هم لامپ ک ب صاحب خونه گفتیم اونزمان ولی گف بعدن حیاب میشه چندروز پیش ایفون خودش خود ب خود لمسش از کار افتاد با اینکه استفاده نمی‌کردیم تو سال اگ سه الی چهاربارمستاجرای دیگ زنگو میزدن باز میکردییم هود هم اوايل خودش یبار ک روشن کردم صدا داد دفه دوم دیدم از کار افتاده خلاصه همه انگار با اومدن ما خراب شد انگار عمرشو کرده بود الان ما باید خسارتارو بدیم ..حتا سر درست کردن شیر اب و پکیج ک نشتی داد همسرم پول داده بود خونه ن اسانسور داره ن پارکینگ ماهی ۷ تومن اجاره 😐💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سالم تحویل گرفتین دیگه خراب شدن و هزینه با شماست

خودم مستاجرم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اخه ما خراب نکردیم خودشون یهو از کارافتادن😐

سالم بودن دیگه کار هم میکردن که از صاحب خونه تحویل گرفتین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ن دیگه سالم بودن یهو مثلا تهویه روشن کردیم یا لامپو دقیقن دو دیقه بعدش سوخت

شانس بوده